Ordu, emniyet ve diğer kamu kurumlarına yüzlerce kişiyi yerleştirdiği, bu kişilerle ilgili sicil listeleri tuttuğu iddialarıyla Türkiye’nin gündemine oturan Türkiye Gençlik Vakfı’nın (TÜGVA) üniversite yapılanmasının Marmara Bölge Sorumlusu Mert Yeşilyurt,#iftarasınavkonmasın etiketiyle Uludağ Üniversitesi Rektörlüğüne seslendi. Yeşilyurt, “Sayın Rektörümüzün öğrencilerinin bu haklı talebini olumlu karşılayacağına inancımız tam” diyerek iftar saatlerinde sınav olmaması yönünde çağrıda bulundu.
Yeşilyurt’un paylaşımından yalnızca birkaç saat sonra açıklama yapan Uludağ Üniversitesi Rektörü Ahmet Saim Kılavuz, sınavları iftar saatine göre düzenleyeceklerini duyurdu. Bunun üzerine bir paylaşım daha yapan Yeşilyurt “Teşekkür ederiz Sayın Rektörüm. Rektörümüz kendisinden beklenen tavrı gösterdi, beklenen cevabı verdi. Şimdi sıra diğer tüm Üniversitelerde. Öğrencilerin talepleri; iftar saati yemekhaneler açık olsun. Cuma namazı vaktine ders konulmasın. İftar saatinde sınav olmasın” ifadelerini kullandı.
Tele1
AFAD bir skandala daha imza attı!24 izlenme
Alman polisi dehşet saçtı! Türk gencini saatlerce dövüp sokağa bıraktılar!132 izlenme
Vahşetin yaşandığı tarikat yurdunun bağlı olduğu ALİMDER'in 'akademisyen' yöneticisi: 'Ben mi öldürdüm?'58 izlenme
2021 Hukukun Üstünlüğü Endeksi'nde Türkiye, geçen yıla göre 10 basamak geriledi! Doğu Avrupa ve Orta Asya ülkeleri arasında sonuncuyuz!62 izlenme
Eyvah eyvah: Erdoğan ekonomiyle ilgili yine aynı sözleri söyledi27 izlenme
Bazıları için "adalet" hızlı işliyor: İBB yöneticisine saldıran şahıs hakkında tahliye kararı29 izlenme
Artvin'li Gençlerin Mehmet Cengiz'e Türkülü Yanıtı İzlenme Rekorları Kırıyor !1457 izlenme
Eski Kültür Bakanı'yla Cumhurbaşkanı Başdanışmanı'nın kavgası yargıya taşınıyor7 izlenme