Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, “Tayyip Erdoğan hep birinci turda kazanacak diye bu sistemin hep birinci turda biteceğini sanmayalım” dedi.
Gelişmiş ülkelerde iktidar partilerinin yüzde 3035 oy oranlarıyla başa geldiklerini söyleyen Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti: “Türkiye’deki iktidarın meşruiyetini sorgulamaya kalkan aymazlara ahmaklara bunu söylemek lazım. Ve yeni sistemde de yüzde 51 gerekecek. Yüzde 51 çok partili sistemlerde ciddi bir uzlaşmadır.”
Erdoğan, HDP’nin tutuklu bulunan cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş’ı cezaevinde ziyaret edeceğini söyleyen CHP’nin adayı Muharrem İnce’yi de eleştirdi: “Maalesef bu ülkenin değerleriyle kavgalı birisini aday yaptılar. İşte Demirtaş’ın özgürlüğünden bahseden, hiçbir hayatta başarısı olmayan, ekonomiden falan zerre kadar anlamayan biri oldu. Böyle bir muhalefetle de baş başa olduğumuz için de ben ayrıca çok üzgünüm. Bu sistem inşallah muhalefeti de dönüştürür. Yavaş yavaş mesela, cumayı kılarken CHP’liler dışarıda beklemiş falan, böyle bir halkının değerleriyle barışma görüntüsü oluşturmaya çalışıyorlar. Bu işte bu sistemin getirdikleri. Sen milletin bayram namazını dahi iştirak edemeyen bir zihniyetle bu ülkenin değerleriyle buluşamazsın be kardeşim. Bazen dincilik, gericilik, yobazlık diyorlar ama artık cuma namazı kılmak bu milletin geleneği. Cuma kılmak ne dincilik, ne gericilik.”
http://www.diken.com.tr/bilalerdogandanalhaberiseciminhepbirinciturdabiteceginisanmayalim/
Eskişehir ‘Kanal İstanbul’ için teyakkuzda!78 izlenme
İzinsiz asılan 'Love Erdoğan' afişleri kaldırıldı!119 izlenme
İsrail askerlerinin vahşeti yazılsa bu kadar anlatılamazdı! Yapay zekâ değil gerçek... Her şey tek karede29 izlenme
Yandaş gazete 4 yıl arayla Trakya’da doğalgaz buldu!190 izlenme
İstanbul Valisi canlı yayında açıkladı: Pazartesi günü okullar tatil olacak mı?65 izlenme
Narin'in cansız bedeni bu yoldan taşınmış! 18 dakikalık sır gibi boşlukta neler oldu?64 izlenme
Cari açık Mayıs ayı verilerine göre artmaya devam ediyor43 izlenme
Sedat Peker hakkında yakalama kararı!61 izlenme
CHP'li Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden Kurban Bayramı’nda emeklilere 2 bin TL’lik destek çeki! Başvurular başladı
Özgür Özel üç aşamalı yol haritasını açıkladı: Baskın seçime karşı yedek parti planı
Seçime sayılı günler kala Kanal İstanbul ihaleleri hız kesmiyor
Yıldırım’ın İsmailağa Cemaati ziyaretinden dikkat çeken Cübbeli Ahmet detayı!