AKP’liler içinde bulunduğumuz Ramazan ayına rağmen iftira ve karalama kampanyalarında devam ediyor. Son büyük skandal İstanbul Sancaktepe’de yaşandı.
AKP’li mevcut Belediye Başkanı Şeyma Döğücü tarafından düzenlendiği iddia edilen ve özellikle Sancaktepe’nin muhafazakar mahallelerinde gençler kullanılarak Ekrem İmamoğlu’na karşı LGBT’liler üzerinden algı ve provokasyon çalışması yaptığı görüldü.
Söz konusu sahte gazeteleri dağıtmak için gençlere 1500 lira ödendiği aktarılırken, duyarlı vatandaşlar tarafından tüm gazetelerin toplatıldığı bildirildi.
Tele1
CHP’li Artvin Belediyesi tasarrufla 4.5 milyon lira borç ödedi!
Faturaya kızdı, elektrik şirketi çalışanlarına çayı 5 TL yaptı!
Kılıçdaroğlu’nun mitingine AKP’li belediye önce bariyer koydu sonra kaldırım taşlarını söktü
'Suriye'deki üniversitelere denklik verildi' iddiası Meclis gündemine taşındı
İBB tek tek sıraladı "Doğru değil"
Suriyeliler kira ödememek için elektriğin, suyun bedava olduğu 'full' eşyalı konteynerlere yerleşti!
Kriz Google aramalarına da yansıdı! "Böbreğimi satmak istiyorum"
Soylu’nun ‘müdür’ü saldırıya böyle sevindi! "Kılıçdaroğlu’na iyi olmuş, yapanların ellerine sağlık…"
İktidar İmamoğlu'nun önünü kesme uğraşında! Önce siyasi yasak şimdi de diploma
Erdoğan Sisi ile tokalaştı, sosyal medya Erdoğan'ın bu açıklamalarını hatırladı
Epstein davasında korkunç iddia! 17 Ağustos depreminde kaybolan çocuklar ABD’ye mi kaçırıldı?
Kılıçdaroğlu: "Bir masumun daha hakkının çiğnenmesini istemiyorsak sandıkta yeter demeliyiz"
Nebati’nin keyfi yerinde ‘yine maşallah’: 'Her şey kontrol altında'
Akşener'den İYİ Partili Örs'e yumruklu saldırıya ilişkin açıklama