AKP'nin Rize Çayeli'nde düzenlediği mitingde konuşan AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı'ya vatandaştan artan gübre fiyatı tepkisi gelmesi üzerine Yazıcı'nın vatandaşa karşılığı tepkiye neden oldu.
'ALLAH ŞİFA VERSİN'
Halka seslenen Yazıcı'nın konuşması esnasında meydanda toplanan vatandaşlardan biri "Birşey diyebilir miyim? Gübreden bir bahseyle gübreden. Bir şeyden bahsedin. Böyle bağırmakla olmaz" diyerek Yazıcı'ya tepkisini gösterdi.
Vatandaşın tepkisi meydanda toplanan diğer Çayelilerden de destek görürken Yazıcı, önce vatandaşa eliyle 'dışarıya çıkartın' gibi bir işaret yaptı ve daha sonra gülerek "Allah şifa versin. Ne diyeyim?" dedi. Yazıcı'nın bu tepkisi ve otobüsün üzerindekilerin tepkiye karşı gülümsemesi anbean kaydedilerek sosyal medyada tepkiyle paylaşıldı.
Seçim kurulu CHP’nin itirazını beklemedi! Hatay’da mazbata AKP’li adaya28 izlenme
Sakarya’dan acı haber! Ölü sayısı yükseldi62 izlenme
Cumhuriyetin 100. yılına AKP propagandası sızdı48 izlenme
Taksici paylaştı ortalık karıştı, Konya, esrarengiz Amerikalı’yı konuşuyor !279 izlenme
PKK'nın fesih kararı! İmamoğlu meclisi işaret etti28 izlenme
Mesken müdürü Sultanahmet Meydanı’nı işgal etti, İBB göz yumdu!138 izlenme
Sanat camiasından İmamoğlu'na büyük destek: 400'e yakın sanatçı bildiri imzaladı46 izlenme
Bahçeli'nin Öcalan çağrısını MHP'liler de desteklememiş26 izlenme