Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “6 Milyon Tek Yürek” çağrısının yanında Koronavirüs salgını nedeniyle işini kaybeden, iş yerini kapatan esnaf, sokağa çıkamayan 65 yaş ve üstü vatandaşlar başta olmak üzere engelliler ve tüm ihtiyaç sahiplerine sahip çıkmaya devam ediyor.
Başkent’te hiçbir vatandaşı mağdur etmeyeceklerini söyleyen “iyilik hastalıktan daha bulaşıcıdır” felsefesiyle ihtiyaç sahiplerinin yanında olmayı sürdüren Başkan Yavaş, sosyal medya hesapları üzerinden hayırsever vatandaşlara şu çağrıda bulundu:
“Hepimiz biliyoruz ki dayanışma gerektiren zor günlerden geçiyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım etmek isteyip de edemeyen hayırsever vatandaşlarımız olduğunu çok iyi biliyorum. Şimdi o hayırsever vatandaşlarımıza hiç kimseyi incitmeyecek ve engel çıkarılamayacak güzel bir teklifim var. Kendiniz veya birkaç kişi bir araya gelin. Hemen mahallenizdeki ya da komşu mahallenizdeki bakkala, kasaba, manava gidin. Veresiye defterindeki bir ihtiyaç sahibinin borcunu ödeyin, hesabını kapatın. Biz komşuyuz, biz hemşeriyiz, biz milletiz. Gereğini yapalım. Hep birlikte, el ele, derdine yetişilmemiş hiç kimse bırakmayalım. Üstelik önümüz Ramazan. Ankaralılar olarak, bu zor günlerde lütfen böyle bir güzelliğe imza atalım, Türkiye’ye örnek olalım.”
https://abcgazetesi.com/hesaplariblokeedilenmansuryavastanyenicagri96089
Yaşlı kadın tarihi geçmiş ürünleri çöpe atılacakken zorla aldı... Seni bu hale düşürenler utansın!28 izlenme
Müftü 'sahte imza' ile Kaymakamı şikâyet etmiş!140 izlenme
Rus savaş muhabirinin öldüğü bombalı saldırı anı kamerada45 izlenme
21 yıl geçti ama projeler bitmedi! İşte AKP'nin bitmeyen projeleri31 izlenme
Sokak röportajında 'AKP'ye oy vermeyeceğim' deyince tartışma çıktı, arkadaşları baskıya başladı 'O zaman metrobüse binme!'104 izlenme
En fakir emekliler Türkiye’de38 izlenme
AKP il başkanı İstanbul Valisi'nin basın açıklamasına katıldı! 'Bu görüntü kabul edilebilir mi?'107 izlenme
AKP’li rektörden sağlık çalışanlarına ağır ceza!268 izlenme
Sedat Peker'in iddialarının ardından Soylu gündeme getirmişti, Mafyadan 10 bin dolar alan siyasetçinin izleri ortaya çıktı!
Nurettin Canikli ve Fatma Şahin Gülen'e kefil oldu mu?
Bakan Nebati açıkladı: EYT’nin yürürlüğe gireceği tarih belli oldu
Hizbullah tetikçileri cezasız mı kalacak? Bu yıl sona eriyor…