Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı ve Enfeksiyon Hastalıkları Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, sosyal medya hesabı üzerinden çarpıcı açıklamalarda bulundu.
RİSK GRUBUNA TEST
Corona virüsünü taşıyan 400 bin kişinin aramızda dolaştığını belirten Ceyhan, yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:
* Ülkemizde virüsü bulaştırabilecek, ancak kendisinde virüs bulunduğunun farkında olmayan 400 bin civarında insan aramızda dolaşıyor.
* Bir araya toplanmaların arttığı bu günlerde en azından virüsü bulundurma riski yüksek olan sağlık personeli, garson, kasiyer, berber, otobüs şoförü, otel çalışanı, satış elemanı gibi meslek sahiplerine, belirti olmasa bile test yapılması ve bulunanlara izolasyon yararlı olur.
İlk ankette çarpıcı sonuç: İmralı görüşmeleri için halk ne düşünüyor?32 izlenme
Bucha’daki toplu mezardan çok sayıda ceset çıkarıldı!42 izlenme
Prof. Dr. Oktay Sinanoğlu yıllar önce böyle söylemişti: "Kendi toprağını yabancılara satan şerefsizlerin sayısı artacak"59 izlenme
Sedat Peker'le bizzat görüşen Turhan Çömez anlattı! 'Başına bir şey gelirse, elindeki belgelerin kamuoyuna yansıyacağını, belgelerin iki ülkede olduğunu söyledi'63 izlenme
Kripto para borsası KuCoin Türkiye’de32 izlenme
MHP'de Sinan Ateş istifaları 155 bin 800'ü geçti52 izlenme
AKP 5 yılda ne kadar kamu arazisi sattı?106 izlenme
Cübbeli ve sarıklılar Trabzon'da cumhuriyete meydan okudu! İlahiyatçı Prof. Dr. Şahin Filiz 'Cumhuriyete karşı bir kalkışma'43 izlenme
Erdoğan imzaladı: Çoğu Ege ve Akdeniz sahilerindeki en gözde arazi ve tesislere özelleştirme kararı!
İzmit Belediyesi'nde işçilere rekor zam: Bakın kaç lira oldu
Bakan Koca açıkladı: 56.780 yeni vaka tespit edildi, 68.268 kişi sağlığına kavuşurken, 189 kişi hayatını kaybetti!
Saraylarla dolu yoksullar ülkesi