Home
02 Ocak 2021 ( 138 izlenme )
Reklamlar

Bu kadarına da pes! Sahte diploma alamayan 'mağdurlar', Şikâyetvar'ı şikâyet yağmuruna tuttu!


"Sahte diploma” yapan bir internet sitesi için yapılan şikâyetler sosyal medyada gündem oldu.


Türkiye, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hamza Yerlikaya’nın diplomasının sahte olduğuna dair mahkeme kararını konuşuyor. Öte yandan, “sahte diploma” yapan bir internet sitesi için yapılan şikâyetler sosyal medyada gündem oldu.

Şikâyet platformu “Şikayet Var”a, “sahtediploma” adlı site için yapılan yorumlar dikkat çekti. Yorumlarda kullanıcıların, “sahtediploma” adlı siteyi dolandırıcılık yapmakla suçladığı görüldü.

Kullanıcılar, “bilgilerimi aldılar, ödeme yaptım fakat diploma hazırlamadılar, dolandırıldım” diyerek siteyi şikâyet etti.


https://www.gercekgundem.com/guncel/241041/bukadarinadapessahtediplomaalamayanmagdurlarsikayetvarisikayetyagmurunatuttu

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yüzsüzlüğün bu kadarı! Atatürk’ün posterini ters asan AKP’li belediye CHP’yi suçladı! Yer: Esenyurt! Kocasını okey masasında başka bir kadınla görünce çıldırdı Metro istasyonuna kovayla su döküp ‘su bastı’ diye paylaşmışlar! ABB’den açıklama AKP itiraf etti: İBB mülklerine el konulacak!