Hitit Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Halil İbrahim Şimşek, uzmanlık alanı olmamasına rağmen Üniversite’de bulunan 4 fakültenin dekanlığını yapıyor.
Uzmanlık alanı Temel İslam Bilimleri olmasına rağmen Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi Dekan Vekilliği, Spor Bilimleri Dekan Vekilliği ve Turizm Fakültesi Dekan Vekilliği görevi yapan Şimşek, dekan vekilliğine bir yenisini daha ekledi. Şimşek, Rektör Ali Osman Öztürk tarafından Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Vekilliği görevine atandı.
Şimşek, 4 fakültenin dekan vekilliğinin yanı sıra üniversitede komisyon başkanlığı, senato üyeliği, rektörlük yönetim kurulu üyeliği görevlerini de yürütüyor.
Hitit Üniversitesi yönetim kademesinde hızlı bir yükseliş grafiği izleyen Prof.Dr. Halil İbrahim Şimşek, geçmişte Ensar Vakfı Çorum Şubesi’nde başkan yardımcılığı görevini yürütmüştü. Şimşek, sık sık Çorum Ensar Vakfı Şubesi’nin programlarına da katılıyor.
Prof. Dr. Halil İbrahim Şimşek, geçtiğimiz yıl Çorum’da düzenlenen bir açılış programında "açılış duası" bilmediğini söylemesiyle gündeme gelmişti.
Şimşek, TBMM Eski Başkanı İsmail Karaman ile AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş’un da katıldığı açılış töreninde dua için kürsüye davet edilmiş, ancak “Açılış duası bilmiyorum” demişti.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 'Zafer' Yürüyüşünde! "Bu ülkeyi bir kez daha kurtarmak için bir yol yürüyoruz"47 izlenme
Kur farkına rağmen Şırnak Cizre'deki ev parasına İngiltere'de ev buldu, üstüne de araba aldı!48 izlenme
Asgari ücret 2.125 lira eridi43 izlenme
Melih Bulu geldiği gibi gitti!57 izlenme
Erdoğan, video konferansla bayramlaşma programında konuşurken uyuyakaldı!226 izlenme
İstanbul Havalimanı açıldı Sabiha Gökçen’in yolcu sayısı arttı109 izlenme
Ekrem İmamoğlu: AA millete ihanet etti!91 izlenme
Muhabirin 'Oruç tutuyor musun' sorusuna bakın ne cevap verdi !466 izlenme
Belediye başkanı video kaydıyla duyurdu: AKP’li belediye CHP’li belediyenin sınırlarına böyle çöp bıraktı!
Zamlar geldi mazot tüketimi yüzde 20 azaldı
Bu kentimizde siyasi rüzgar tersine esti: AKP'ye soğuk duş!
Yeni ekonomik model alarm veriyor: Dış ticaret açığı Mart'ta yüzde 76 arttı!