Siyaset arenasının önemli gündem maddelerinden birini 'erken seçim' oluşturuyor. Muhalefetin 'erken seçim' çağrıları gün geçtikçe artarken; iktidar cephesi ise bu ihtimali konuşmuyor fakat anket şirketleri sandığa dair anketlerine devam ediyor.
Son anket ise PİAR Araştırma'dan geldi. 14 Şubat tarihleri arasında 3 bin 460 kişiyle gerçekleştirilen genel seçim anketinde ilk sırayı yüzde 30.6 ile AKP aldı. İkinci sırada ise yüzde 30.2 ile CHP yer aldı. İki parti arasındaki fark 0.4 olarak hesaplandı.
İşte ankete yansıyan tüm sonuçlar:
'Burası şeriat ülkesi' diyerek Yılbaşı Pazarı’na saldıran bakın kim çıktı25 izlenme
Merkez Bankası KKM verilerini açıklamayınca muhalefet komisyonu terk etti!49 izlenme
Beklenen dev sigara zammı geldi44 izlenme
Deprem sonrası milyonlar yasta, AKP'lilerin 'keyfi yerinde': Kahkaha attılar!44 izlenme
Giresun'da CHP binasını taşladılar!39 izlenme
Arazisine ruhsat verilmeyen AKP’li başkanın eşi silahla belediyeyi bastı25 izlenme
Atatürk’ün kızları cehaleti yenecek!73 izlenme
Yine Melih Gökçek yine dezenformasyon: Tekirdağ’daki trafik kazasını Filistin diye paylaştı31 izlenme
Mevsimlik ÇAYKUR işçileri Rize’de kadro sözünü tutmayan AKP’nin kapısına dayandı, iki kişi gözaltına alındı!
Aselsen, Roketsan, Otokar müşterileri arasındaydı: Türkiye'nin 29 yıllık devi iflasın pençesinde
CHP'li vekil vurgunun belgesini paylaştı! "3,65 TL'den zararına dolar satanlar kimler?"
Tayland’da aylık 12 bin TL kira ödeyen Türk'ün evi: “Burada enflasyon yok. O yüzden kira zammı diye bir şey yok. Seneye kalmak istersem yine 12 bin TL ödeyeceğim”