AKP Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba’nın ildeki ziyaretleri sırasında yaptığı çıkışlara partisinden tepki geldi. AKP Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, Twitter hesabından isim vermeden yaptığı açıklamada Kuran'daki Bakara suresinden bir ayetle gönderme yaparak şu ifadeleri kullandı:
"Bu davayı şahsi ihtirasları için kullanan, egolarını tatmin etmeye çalışan, başkalarıyla olan hesabını dava adı altında görenler, teşkilatların içinde, belediyelerde hatta ve hatta Şanlıurfalı hemşehrilerimiz arasında ikilik çıkaranlar, bilin ki bu kutlu dava sizi çarpacaktır. Buna olan inancım tamdır.
Ziyaretlerim esnasında Şanlıurfalı hemşehrilerimin Cumhurbaşkanımıza olan muhabbetinin artarak devam ettiğini görmek bizleri çok mutlu etti. Aynı zamanda gerek İl Başkanlığımızın çalışmaları gerekse Büyükşehir Belediyemizin ve diğer İlçe Belediyelerimizin hizmetleriyle ilgili algı yapmaya çalışanların aksine halkımızın memnuniyetini gördüm. Şanlıurfalı hemşehrilerim biliniz ki, gerek bizler gerek teşkilatlarımız gerekse Büyükşehir Belediye Başkanımız ve tüm Belediye Başkanlarımız yani AK Kadrolar olarak daha çok çalışacak eksikliklerimizi tamamlayacak saflarımızı sıklaştırarak her zaman olduğu gibi Şanlıurfa’nın ve Şanlıurfalı hemşehrilerimizin her daim emrinde ve hizmetinde olduk, oluyoruz, olmaya devam edeceğiz inşallah."
"ŞER ODAKLARINA DİKKATLİ OLALIM"
Özcan, paylaşımlarını şöyle tamamladı:
"Bunları yazma gereğinin doğmuş olması benim için hem acı hem de zaman kaybıdır. Bu kişiler hem yandaş hem muhalif hem kurt hem ceylan hem mağrur hem de makdur rolündedir. Bu şer odaklarından Allah’a sığınalım aynı zamanda dikkatli olalım. Rabbim Şanlı şehrimizi ve bizleri bu odakların şerlerinden korusun inşallah. Şanlıurfalı hemşehrilerime saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum.”
YANIT GELDİ
Ahmet Eşref Fakıbaba isim vermeden Halil Özcan’a şunları söyledi:
”Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek bir cevabım var elbet. Lakin, bir lafa bakarım, laf mı diye Bir de söyleyene bakarım adam mı diye! (Mevlânâ)”
KRT
Bahçeli ‘askıda ekmek’ kampanyası başlattı49 izlenme
Atatürk'e ''diktatör'' diyen Nagehan Alçı'ya bir tepki de Sedat Peker'den geldi!46 izlenme
Cevdet Yılmaz tek haneli enflasyon için tarih verdi37 izlenme
Operasyon yapılan mekanın sahibi AKP'li eski bakanın damadı çıktı13 izlenme
Zamlar vatandaşı çileden çıkardı, akaryakıt istasyonu önünde isyan etti! "Allah’ı kitabı dini olan, imandan bahsedenler arabaya binecek halimiz kalmadı. Bize acımıyorsanız köylüye acıyın"53 izlenme
Sokak ortasında önce eşini sonra kendini vurdu! Şimdi ikisi de hayatları için savaşıyor35 izlenme
Benzine zam geldi32 izlenme
Limak bu köyü kapattı19 izlenme
İsrail ordusu: "Suriye'yi sert şekilde vurmaya devam edeceğiz"
İmamoğlu'nun Erzurum mitingine yapılan taşlı saldırı sonrası bir grup, ellerinde MHP bayraklarıyla tekbirler getirerek konvoy yaptı!
Kırklareli Valisi'nin Erdoğan'ı yere göğe sığdıramadığı sözler büyük tepki çekti! "Bizim liderimizin adı Recep Tayyip Erdoğan. Onun atadığı bir valiyim ben"
Ulaşıma Bayram Zammı Geldi