Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe Şimşek harekatında, teröristlerce daha önceden tuzaklanan el yapımı patlayıcının (EYP) infilak etmesi sonucu 1 askerin şehit olduğunu duyurdu.
MSB'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Pençe Şimşek harekâtı bölgesinde teröristler tarafından daha önceden döşenen bir EYP'nin patlaması sonucu yaralanan bir kahraman silah arkadaşımız tahliye edildiği Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 25 Nisan 2021 tarihinde şehit olmuştur.
Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz"
Şehidin acı haberi, İstanbul Bağcılar’da yaşayan ailesine verildi. Şehit askerin cenazesi, yarın memleketi Samsun’un Vezirköprü ilçesi Darıçayalanı Mahallesi’nde düzenlenecek törenin ardından toprağa verilecek. (DHA)


https://www.gercekgundem.com/guncel/269743/pencesimsekharekatibolgesindensehithaberi
Karadeniz’de sel felaketi: Can kaybı 44’e yükseldi59 izlenme
Davet usulüyle yapılan ihalelerin aranan ismi: AKP'li belediyenin 'şark köşesi' ihalesi AKP'liye gitti46 izlenme
AKP’nin rakiplerin önünü kesme planı: Adaylık maliyeti 15 milyon TL olacak!383 izlenme
Çiftçi borç sarmalında! Bankalara olan kredi borçlarında büyük artış!45 izlenme
CHP'li meclis üyesine Erdoğan'a hakaret iddiasıyla hapis istemi!66 izlenme
Asgari ücrete yapılan zam işçinin cebine girmeden alındı!190 izlenme
İktidara Kanal İstanbul sorusu: Yabancılar ne kadar arazi aldı?111 izlenme
Fırat Nehri'ne siyanür sızdı mı? Erzincan Valisi'nden açıklama geldi71 izlenme