Yandaş çizgisiyle bilinen Yeni Akit gazetesi, bugünkü manşetinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’i açıkça hedef aldı. Manşette “Senin de sonun Silivri olacak!” ifadesi yer alırken, üst başlıkta ise “Önüne geleni tehdit eden Özel’in ağzından çıkanı kulağı duymuyor” sözleri kullanıldı.
Söz konusu haberde, tutuklu CHP Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu ile Özgür Özel’in birlikte yer aldığı bir fotoğrafa da yer verildi. Akit, Özel hakkında şu ifadelere yer verdi:
“Delegelere lüks otellerde ve pavyon köşelerinde dağıtılan paralarla, CHP Genel Başkanı koltuğuna oturtulan Özgür Özel, gölgesinde siyaset yaptığı hırsızlık, yolsuzluk zanlısı eski İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasının ardından, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve bakanlar başta olmak üzere yargı mensuplarından medya temsilcilerine kadar önüne geleni tehdit etmesi, 'Özel’in de sonu Silivri olacak' şeklinde yorumlandı.”

Hatırlanacağı üzere, Özgür Özel geçtiğimiz haftalarda Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in hayatını kaybettiği trajik olayın ardından Yeni Akit’in "çarpıldı" manşetiyle yaptığı habere sert tepki göstermişti. Özel, “Akit’in yaptığı bu itliğe ceza veremiyorsanız o itliğe ortak oluyorsunuz” sözleriyle yargıya çağrıda bulunmuştu.
Uğur Dündar da Deniz Baykal hakkında açıklama yaptı57 izlenme
Kanada'da yaşayan Türkler "Alamos Gold" şirketini protesto etti100 izlenme
Jüri karar için çekildi: Zarrab ‘İşbirlikçi tanık’, FETÖ’cü polis ‘güvenilir kaynak’mış183 izlenme
Menzil'in Mercedes'inin çakarı iptal edildi, 155 bin lira ceza kesildi18 izlenme
Sağlık Bakanı Koca, kanser taramaları için '20 dakikanızı ayırın' çağrısında bulundu.26 izlenme
Barış Atay'a saldıran kişilerin kaçış anlarına ait görüntüler ortaya çıktı!272 izlenme
Adnan Bulut'tan bomba iddia: Erdoğan, damadını ateşe attı!416 izlenme
Emeklilere seyyanen zamda kötü haber! AKP’nin masasında 3 gerekçe40 izlenme