Anasayfa1
21 Mart 2021 ( 135 izlenme )
Reklamlar

Pedofiliyi savunan profesörden Erdoğan'a İstanbul Sözleşmesi'nin feshi için teşekkür!


Elazığ depreminin ardından yaptığı açıklama ile tepki çeken ve pedofiliye karşı yasaları hedef alan Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) öğretim üyesi Bedri Gencer, İstanbul Sözleşmesi kararı nedeniyle AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti.



Sosyal medya hesabından İstanbul Sözleşmesi'ne ilişkin kararı yayımlayan Gencer, "Sonunda toplumun temeli aileyi yıkma peşindeki azgın azınlığın değil,milletin sağduyulu sesi galip geldi. Ailenin idam fermanı İstanbul Sözleşmesi yırtıldı. Artık geleceğimize daha ümitli bakabiliriz. Teşekkürler Sayın Erdoğan" şeklinde not düştü.

Gencer, 'Elazığ'daki depremin ardından afetleri "zinanın yasal olmasına" ve "pedofilinin yasaklanmasına" bağlamıştı.

Elazığ depremi sonrası yaptığı açıklama tepki çekmişti... Pedofiliyi  savunan profesörden Erdoğan'a İstanbul Sözleşmesi'nin feshi için teşekkür

https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/pedofiliyisavunanprofesordenerdoganaistanbulsozlesmesininfeshiicintesekkur1822030

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Şehit yakınlarından Resul Emrah Şahan’a büyük destek! “Biz ondan razıyız” diyerek sahip çıktılar İBB Davası'nda 29. gün: Ring aracında sinkaflı küfürler.... Adem Soytekin'in sözlerinden sonra tansiyon yükseldi! Müslüman olan ülkemizde insanların dini bilgisi… Ayakkabı tamircilerinde talep patlaması! Bu mu uçan Türkiye?