Aydın’ın Karacasu ilçesinde pazar esnafını ziyaret eden İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, pazar tezgahlarını tek tek dolaştı.
Vatandaşların sorunlarını dinleyen Sezgin, her hafta 60 kilometre uzaklıktaki Bozdoğan’dan Karacasu semt pazarına gelerek tezgah açan Nurdan Uçak’la sohbet etti. Uçak, Acil tıp teknisyenliği bölümü mezunu olduğunu, bir süre özel sektörde ambulans hemşiresi olarak çalıştığını ve iki yıldır pazarcılık yaptığını söyledi.
Genç kadın şöyle konuştu:
“İnsanımız, tokat yediği yeri çok seviyor. Tabiri caizse dövüldüğü yeri çok seviyor. Ben, ambulans hemşireliği okudum. Özel sektörde birkaç hastanede çalıştım. Şartlar uygun olmadı. Gelir gideri karşılamadığı için bıraktım. Kendim yapıyorum. Nazilli, Karacasu ve Bozdoğan pazarlarına gidiyorum. 2014’te mezun oldum. İki yıldır pazarcılık yapıyorum. Özel sektörde çalıştım, gelir gideri karşılamadı. Yumurtacılıkla pazarcılığa başladım. Şimdi sebze meyveyle devam ediyorum. Bazı ürünleri kendim yetiştiriyorum. Okuduğum bölüm üzerine çalışmak istiyorum ama imkanlar el vermediği için pazarcılığa devam ediyorum.”
Yeniçağ
Mansur Yavaş’ın bütçesi fazla verdi!
Kayyım Gürsel Tekin'in ekibindeki delegenden skandal 'Gülşah Durbay' paylaşımı!
Mansur Yavaş 'söz konusu olamaz' diyerek açıkladı: "Cumhurbaşkanı yardımcısı olduğumuzda çift maaş almayacağız"
Patara'yı talana açacak proje iptal edildi
ÇAYKUR'dan çay fiyatlarına zam: Bugünden itibaren geçerli
CHP'li Ağbaba koronavirüsten ölüm bilgilerini ortaya çıkardı, sisteme erişim engellendi!
Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'a füze saldırısı düzenlendi!
Belediye Meclisi’nde tansiyon yükseldi! Mansur Yavaş çileden çıktı: “Bağırma lan, ne bağırıyorsun?”
Bilal Erdoğan 'İsrail Türkiye'den korkuyor, çünkü işin başında imam hatipli lider var !'
Erdoğan'a anket şok! İşte masasındaki anket...