Home
05 Aralık 2023 ( 20 izlenme )
Reklamlar

Paraşütü açılmayan müdür, metrelerce yükseklikten düşerek hayatını kaybetti.

Paraşütü açılmayan müdür, metrelerce yükseklikten düşerek hayatını kaybetti.

Manisa'nın Ahmetli ilçesindeki Çancılar İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Cengiz Gültekin yamaç paraşütü yaparken hayatını kaybetti. Olayın anları vatandaş kamerasına saniye saniye yansıtılırken, Gültekin'in paraşütün kanatlarının açılmaması nedeniyle 20 metreden yamaçtan düştüğü görüldü.

Yamaç paraşütüne ilgisi ile tanınan Çancılar İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Cengiz Gültekin, dün Ankara'nın Ayaş ilçesinde yamaç paraşütüyle birlikte bir grupla paraşüt tepesinden atladı. Evli ve 2 çocuk babası olan Gültekin, bir süre sonra yere düşerek hayatını kaybetti. Gültekin'in cenazesi, Ankara Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından ailesi tarafından Kütahya'ya götürüldü.


DAKİKALARCA KALP MASAJI YAPILDI
Olayla ilgili soruşturma sürerken, kazanın cep telefonu kamerasıyla çekilen fotoğrafları ortaya çıktı. Videoda Cengiz Gültekin'in paraşütünün kanatları açılmadığı için havaya savrulduğu ve 20 metreden hızla yokuştan düştüğü görüldü. 

Bu sırada görüntüyü çeken kişinin paraşütü kastederek "Aç şunu" dediği duyuldu. Gültekin'in yere düşmesinin ardından çevredekilerin ilk tepkisi cep telefonu kamerasına da yansıdı. Videoda diğer yamaç paraşütçüleri büyük üzüntü yaşarken Gültekin'in hayata tutundurma çabaları yetersiz kaldı.

PİLOTAJ HATASI OLDUĞU TESPİT EDİLDİ
Öte yandan kazanın pilot hatası nedeniyle meydana geldiği, hava koşullarının uygun olduğu ve o sırada havada başka yamaç paraşütçülerinin de bulunduğu belirtildi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Pençe - Kilit operasyonu bölgesinde sızma girişimi: 1 asker hayatını kaybetti, 4 yaralı Mansur Yavaş canlı yayında açıklamıştı: Melih Gökçek'in 'gong' çalması için 41 milyon verdiği mankenin görüntüleri ortaya çıktı Okurken hepiniz öfkeleneceksiniz! Oğuz Aci cinayetine raporlu aklama Hollanda oturma izni için Türklere eğitim ve sınav hazırlığında! ‘Uyum sorunu var’