Hükümete yakın Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, İslamcılara yönelik “helal gıda”, “helal otel” gibi ticari girişimlerden sonra "helal disco"nun da açılacağını duyurdu.
“Helal disko”nun Ankara'da açılacağını söyleyen Dilipak, "Eğlenmek bizim de hakkımız” deyip "Diskotek deyince mütedeyyin hanımlar için ayrı yer, aile için karma, erkekler için ayrı olmalı. Fonda enstrümantal 'telaal bedrü” ifadesini kullandı.
Dilipak'ın "Tereddi ya da" başlığıyla yayımlanan yazısında şunlara yer verdi;
“...Sıra ‘Helal Disko’ya geldi. Ankara’da açılıyor. ‘Eğlenmek bizim de hakkımız’! değil mi! Tabii ki helal. Helal şarap, helal şampanya, helal bira, helal likör! Düğün salonu gibi, ‘kına gecesi salonu’ değil, doğum günü partilerinin verildiği, eğlence partilerinin yapıldığı bir disko’dan söz ediyorlar. Artık Kâbe’nin hemen karşısındaki AVM’de bile satılıyor bunlar. Yan taraftaki kuleye çıkıp, Kâbe’ye tepeden bakarak şampanyanızı yudumlayabilirsiniz. Ee artık bizim ‘Disk Jokey’lerimiz de olur!
Ne var bunda. Kına gecesi yapmıyorlar mı? Onun VIP versiyonu. Daha profesyonelcesi. Hem zaten yöneticisi Kur’an Kursu mezunu, hafize. Tabii ki mahremiyet kurallarına uygun. Erkek giremez. Cep telefonu yasak. ‘Disko, dans müziğinin bir tarzıdır. Funk, soul, pop ve salsa ögeleri içerir’miş.
Cafeler kesmiyor artık gençlerimizi, Diskotek lazım bize, biraz oynamamız gerek. Dansing lazım. Rock’n Roll eşliğinde zikir çeken dervişlerimiz var artık. Bunlar hayatın gerçekleri. Biraz horon teper, zeybek oynar. ‘Yerli ve Milli’ Kafkas halk oyunları var, halay çekeriz. Gençlik bunu istiyor. Biraz da biz kam alalım dünyadan!
Diskotek deyince mütedeyyin hanımlar için ayrı yer, aile için karma, erkekler için ayrı olmalı. Fonda enstrümantal ‘telaal bedrü’.
Zaten artık memlekette herkes için her türlü fetva var. Hormonlu, geni ile oynanmış fetvalar herkese her konuda çözüm imkanı sunuyor...”
https://www.siyasetcafe.com/abdurrahmandilipakilanettihelaldiskoaciliyor47926h.htm
CHP'den Esenler'in AKP'li belediye başkanı Tevfik Göksu için çok konuşulacak pankart!46 izlenme
Narin cinayetinde flaş gelişme: Salim ve Enes Güran'ın sildiği mesajlar ortaya çıktı!110 izlenme
Ekim ayı da asgari ücretle geçmiyor: Vatandaş makarna ve sütten de vazgeçecek!28 izlenme
Kılıçdaroğlu'nun yanıtı Silivri'ye ulaştı: İmamoğlu ne tepki verdi?11 izlenme
AKP'den vekil adayı olan Kaymakam'dan eczane çalışanlarına pes dedirten 'maske - sosyal mesafe' cezası!54 izlenme
FETÖ’cü doktoru Köşk’e Hayrünnisa Hanım almış!117 izlenme
Özgür Özel: "Kayyum atansa 6 gün durur"8 izlenme
Sağlık Bakanı Koca, Türkiye’deki ilk Corona virüsü vakasını duyurdu!82 izlenme