Mülteciler üzerinden tartışmalar devam ederken son olarak hükümetten ardı ardına açıklamalar geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da mülteciler konusunda fikrini değiştirmiş ve geri gönderilmeleri için gerekli çalışmaların başlatıldığını söylemişti.
Bu konu hem siyasette hem de kamuoyunda tartışılmaya devam ederken mülteciler tarafından çekilen kadınların taciz edildiği videolar sosyal medyada yayılmaya devam ediyor.
TikTok’ta “murtazaali3463” isimli bir hesaptan yapılan paylaşım da sosyal medyada tepki çekti. Videoyu paylaşan hesaba bakıldığında ise aynı kişinin 1 gün içinde 4 farklı video çektiği görüldü.
Meclis'te "mangal partisine" emekliden tepki: "Muhteşem, bizimle dalga geçmek. İçim kan ağladı. Ben dudağımın kanını emdim, onlar mangal yaptı. Allah'tan reva mı?"
İmamoğlu: Soruşturma açmak istiyorsanız, Ekrem İmamoğlu burada!
Almanya, Türk iş gücüne kapıları açtı: 60 bin kaloriferci ve su tesisatçısı aranıyor
AKP Antalya İl Başkan Yardımcısından Emniyet müdürüne 'Alın şunu' talimatı !
Sosyal medyayı salladı ! Kedi, Türk Bayrağı’nı işte böyle düzeltti !
Sosyal medyanın gündemi erişim krizi... "AYM'nin bile ifade özgürlüğü yok"
Donarak Şehit olan askerin ailesinin yaşadığı yer...
CHP'deyken suçtu, istifa edince dosyası kapandı: Şehitkamil'e başka Beykoz'a başka
Koca Türkiye Cumhuriyeti'ni bu duruma düşürenler utansın! Atatürk ve İstiklal Marşımız pazarlık konusu olmaz!