Home
05 Nisan 2024 ( 30 izlenme )
Reklamlar

Özlem Çerçioğlu'na mazbata ayıbı: "Utanç verici"


Aydın'da üç dönemdir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen CHP'li Özlem Çerçioğlu, mazbatasının adliye yemekhanesinde verilmesine tepki gösterdi.


Aydın'da yüzde 50 oy alarak AKP'li rakibine 14 puan fark atan Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, üçüncü dönemine başladı. 

Mazbatasını Aydın Adliyesi yemekhanesinde düzenlenen törenle alan Çerçioğlu, bu duruma tepki gösterdi. Binanın çürük olduğuna dikkati çeken Çerçioğlu, sosyal medyaya yansıyan görüntülerde yemekhanede düzenlenen mazbata törenine isyan etti.

"UTANÇ VERİCİ BİR ŞEY" 

Çerçioğlu, şunları söyledi:

Siz de arkamda yemek tabakları ve çaydanlıkla fotoğraf çekeceksiniz. Sakın çekmeyin. Ulusal basına rezil oluruz arkadaşlar, doğru mu? Aydın'ı, Türkiye'ye rezil etmeyin. Sakın o yemekleri, tabakları, çaydanlığı falan çekmeyin. 

Türkiye'nin hangi ilinde bir büyükşehir belediye başkanına veya o ilçedeki, merkezindeki belediye başkanına adliyenin yemekhanesinde mazbata verilir. Yemek kokuları arasında mazbata alıyorsun. Bu kabul edilebilir bir şey değil.

Utanç verici bir şey ya. Utanç verici ya. Böyle bir şey kabul edilebilir mi? İşte kaybetmelerinin temel sebeplerinden bir tanesi Aydın'da bu.  

Sözcü

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ankara bu iddia ile çalkalanıyor: Köpek zehrini AKP'lilerin şirketi mi getirecek? AKP'nin sınır güvenliği! 1 yılda 120 bin kaçak göçmen yakalandı! Karamollaoğlu, Kılıçdaroğlu'ndan örnek verdi, sloganları duyan AKP'liler kaçtı Atatürk Havalimanı önünde yıkım eylemi! "Geldikleri gibi gidecekler"