Çorum’da beş yıl önce AKP’nin Sungurlu İlçe Başkanlığı toplantısında görüntülenen ve “Bir merhaba, hayırlı olsun” demek için o toplantıya gittiğini savunan Sungurlu Özel İdare Müdürü Erol Erkoç, şimdi de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündeme geldi.

Sosyal medya hesabından CHP ve İYİ Parti’ye yönelik hakaret içerikli paylaşımlar yapan müdüre iki partinin temsilcileri tepki gösterdi.

“HADDİNİ BİLMEZ MÜPTEZEL”
İYİ Parti Çorum İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, Erol Koç’un paylaşımları sonrası şunları söyledi: “Haddini bilmez Sungurlu Özel İdare Müdürü denen müptezel, cerahatli beyninde dolaşan çirkin dünyasını yansıtmış. Bu şahıs ne iş yapar. Köyler hizmet alamıyor, karşılarında muhatap bulamıyor. Bürokrasiye biraz daha ciddiyet gerekiyor. Çirkin ve bir devlet memuruna yakışmayan paylaşımlarıyla nefret uyandıran Erkoç'un, muhalefet partisi liderlerine hakaret etme gücünü nereden aldığı merak ediyoruz.”

“ALEVİLERİN EVLERİNE İŞARET KOYANLARLA AYNI ZİHNİYETTİR”
CHP Çorum Belediye Meclis Grup Başkan Vekili Tuncay Yılmaz ise müdür Erkoç’un bu hareketinin oy devşirmek ile ilgili olduğunu belirterek, şunları söyledi: “İzmir'de Alevilerin evlerine işaret koyan zihniyetle bu nefret dolu yazıları yazanlar arasında hiç bir fark olmadığına eminim. Kendi koltuklarının bekasını CHP'lilere, Atatürkçülere ve Alevilere küfretmekte görenlerin sığınaklarının iktidar partisi olması çok üzücü Sadece oy devşirmek için yapılan bu saygısızlığa halkımız her zaman haddini bildirmiştir.”

Çorum’un Sungurlu ilçesinde görev yapan Özel İdare Müdürü Erol Erkoç’un Diriliş Ertuğrul dizisi kostümleriyle verdiği pozlar konuşulmuştu.
https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/ozelidaremudurundenchpveiyipartiliderlerinehakaret5482953/
Eski MHP'li vekilden Sinan Ateş açıklaması: Ankara'da torbacılara öldürtüldü49 izlenme
Öldürülen taksi şoförü için meslektaşlarından alkışlı protesto25 izlenme
Kendi küçük yüreği kocaman çocuk! Aldığı iki sütten birini geri bırakan depremzede çocuk düşündürdü73 izlenme
Cumhur’u sarsan oran! 10 MHP seçmeninden 7’si...120 izlenme
Gazeteci Furkan Karabay için tahliye kararı13 izlenme
Milyonlar merakla bekliyor, detaylar netleşiyor: Memur zammında masaya gelecek taban ücret teklifi belli oldu38 izlenme
Ağaçların kesilmesini savunan muhtar, kesim ihalesini alan kooperatifin başkanı çıktı!127 izlenme
İzmir'de kâbus yine başladı: Alevler yayılıyor17 izlenme