ABD ve İsrail’in İran’a yönelik başlattığı saldırılar, Ortadoğu’da büyük bir gerilimin fişeğini ateşledi. İran da, kendisine düzenlenen saldırılara misilleme saldırılarıyla karşılık verirken ortaya çıkan çatışma ortamı İsrail’i boşalttı.
Channel 14’te yer alan haberde, İsrail’de, turistlerin ülkeyi terk etmeleri için uçuşların başladığı duyuruldu.

ABD ve İsrail saldırılarının başlamasından bu yana, binlerce turist ve yabancı vatandaş, savaşın başlamasından bu yana ülkede mahsur kaldıktan sonra İsrail'i terk etme imkanı bulacak.
Bugün, Ben Gurion Havalimanı’ndan New York, Atina ve Larnaka gibi stratejik noktalara onlarca sefer planlanırken her uçuşta ortalama 70 yolcu taşınması değerlendiriliyor.

Bilet fiyatları çok yüksek seyrederken tek yön uçuşlar ortalama 400–500 dolar arasında satılıyor. Havacılık sektörü, talebin yoğunluğu, uçuş sayısının sınırlılığı ve güvenlik ile sigorta maliyetlerinin yüksek olmasını fiyat artışının nedeni olarak gösteriyor.
Uçuşların, Avrupa ve Doğu Akdeniz’deki merkezi noktaları da kapsadığı belirtilirken bu merkezler, yolcuların bölgeden çıkıp dünya genelindeki diğer ticari seferlere devam edebilmesini sağlıyor.
Çevre Bakanlığı askeri arazilere çökerken İBB 16 davayla direniyor19 izlenme
"Pollyanna gelse iyi bir şey söyleyemez"14 izlenme
AKP'li Ümraniye Belediyesi su kıtlığını unuttu! Kurtlar Vadisi müziği ile sokakları foşur foşur yıkadılar18 izlenme
Sebze-meyve satışından sonra Erdoğan'dan bir 'ucuz satış' açıklaması daha: Temizlik ürünü satacağız145 izlenme
Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer için tahliye talebi13 izlenme
Kabine Toplantısı Sonrasında Açıklanan Konut Destek Paketlerinin Detayları43 izlenme
İlaç krizi büyüyor! Hastalar zor durumda25 izlenme
İsias Otel davasında ara karar!23 izlenme
Süleyman Soylu'dan flaş açıklama! '15 Temmuz'u FETÖ mü yaptı? FETÖ yapmadı!'
Formula 1 tarihinde bir ilk! Şampanya yerine 'gazoz' verildi!
Halciler denetimle ucuzluk arayışına tepkili! "Suçlu aramak alışkanlık haline geldi. Aradığınız fahiş fiyat burada değil"
Adem Soytekin el konulan hesaplarından 120 milyon 'nafaka' parası çıkardı! İBB soruşturmasında 'itirafçı' olmuştu