FIVB Milletler Ligi final maçında Çin'i 3-1 yenen A Milli Kadın Voleybol Takımı, turnuvada şampiyon olarak tarihi bir başarıya imza attı.
Şampiyonluğun ardından canlı yayında TRT Spor'un sorularını yanıtlayan Ay - Yıldızlı voleybolcumuz İlkin Aydın'ın sözleri sosyal medyada gündem oldu.
TRT muhabirinin "Şampiyonluğu ilk olarak kime armağan etmek istiyorsunuz" sorusunun karşısında İlkin Aydın şaşkınlığını gizleyemedi.
Milli sporcu, "Nasıl bir soru bu? Biz Türk kadınını çok iyi temsil ettiğimizi zaten söylüyoruz. Bu da bizim onlara armağanımız olsun" sözleriyle tepkisini dile getirdi.
Yeniçağ
Öğretim üyesi, online derste depremzede öğrencisiyle dalga geçti! "Bırak ya sanki atom bombası attılar”
Ailesinden habersiz başka cezaevine nakledilmişti! Oğlu isyan etti: Annem 5 gündür yerde yatıyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi esnafla dayanışma için kampanya başlattı
Sofuoğlu Lamborghini ile bakın ne mesaj vermek istemiş!
Listesi çıktı! İşte Sarraf'ın Zafer Çağlayan'a verdiğini söylediği rüşvetler
AKP'den alınan belde belediyesinin borcu "pes" dedirtti!
Hamas'ın liderlerinden Musa Ebu Marzuk. Hiçbir sivili öldürmedik, rehineleri serbest bırakacağız ama önce çatışmaların durması gerekiyor.
17 Ağustos depreminin 21'nci yılında Kocaeli hakkında korkutan uyarı!
İşte Türk halkının düşürüldüğü durum: Dilenciye verir gibi ucuz montları müşterilerin üstüne attılar!
13 yaşındaki kız cinsel istismarı anlattı, savcılık ‘kimse görmedi’ dedi!
Kutalmış Türkeş hakaret etti, Ülkü Ocakları'ndan tehdit geldi
İşte AREA’nın son anketi: Ankara’da açık ara önde!
Pazarda alışveriş yapan vatandaşlar isyan etti: "Halkı cezalandırıyor. Millet acından ölüyor"
Valilik onayı ile Eskişehir’deki okullara imamlar gönderilmeye başlandı: ‘Anaokulundaki çocuk imamın söylediklerinden ne anlasın?’