Aydın’ın Nazilli ilçesine bağlı Beğerli Mahallesi’nde orman yangını çıktı.
Jandarma ekipleri yangın bölgesinde şüpheli tavırları ile dikkat çeken Y.K. isimli şahsı, motosikleti ile seyir halindeyken durduruldu.
Aydın Ses Gazetesi'nde yer alan habere göre; Şahsın üzerinde ve motosikletinde yapılan aramalarda yangın başlatmaya yarayacak çeşitli malzemeler ele geçirildi.
Gözaltına alınan Y.K., ekipler tarafından yangının başladığı değerlendirilen alana götürülerek delil toplama çalışmaları yapıldı.

Şüpheli Y.K., suçlamaları reddederken, yapılan incelemelerde geçmişte de orman yangınına sebebiyet vermekten çok sayıda suç dosyası bulunduğu ortaya çıktı.
Gözaltına alınan şahıs adliyeye sevk edildi.
Sözcü
İBB’ye teftiş için dayanak yapılan davanın ayrıntıları: Dosyada gizlilik kararı varken bilgiler basına sızdırıldı!
Yolsuzluğu ortadan kaldıracağım diye göreve gelmişti: Cumhurbaşkanı, koltuğunda sakladığı 500 bin dolarla yakalandı!
Kılıçdaroğlu'ndan 'Vatan borcu' notuyla gece yarısı videosu: 'Bu seçim artık referandumdur'
12 Eylül'den beri son 40 yılda Cumhuriyet’in birikimi satıldı!
Bizim 4 Hasan, 1 Alman Hans ediyor
Muharrem İnce: Yalova’dan aday değilim başka yerlere adayım
Kayseri'de emekli yurttaş CHP'li vekile böyle dert yandı 'Vallahi bak buzdolabı boş. Yetişin gayri yetişin!'
TÜPRAŞ'ta patlama
TELE 1'e kayyum atanmasına Merdan Yanardağ'dan ilk tepki: "Asıl amaçları ortaya çıktı. Hedefleri Tele1'i ve beni susturmak!"
Vakıflara yeni gelir kapısı!
İnce’den Erdoğan’a: Nasıl bir yalancısın sen?
Kılıçdaroğlu'nun MYK'sında adı geçiyordu: O da görev almayacağını ilan etti
MHP'li ismin ÖSYM sınavlarındaki soru 'hırsızlığı' ve 'kopya' iddialarıyla yargılandığı ortaya çıktı
Melih Bulu'nun yardımcılığını kabul eden Prof. Dr. Naci İnci, öğrencilerin sorularını yanıtlayamadı! 'Utanmıyor musunuz?'