Önce namaz kıldılar sonra hırsızlık yaptılar !

132 izlenme 28 Eylül 2018
Reklamlar
Hırsızlık olayı, Kütahya'nın Yenidoğan Mahallesi'ndeki Nizamiye Camii'nde meydana geldi.

A.Ö. (17), kardeşi E.Ö. (15) ve arkadaşı S.B. (16) ile akşam saatlerinde cemaatin dağılmasına yakın camiye gidip, namaz kıldı. Daha sonra müezzin odasının camını zorlayarak, açan 3 kişi, içeri girdi.

Hırsızlar, odadaki sadaka kutusunun içinden 500 lirayı çalıp, kaçtı. Cami imamının sadaka kutusundaki paraların çalındığını fark etmesi üzerine polise haber verildi. İhbarla harekete geçen polis ekipleri, caminin içindeki güvenlik kameralarının kayıtlarını inceledi. Görüntülerinden parayı çalanların, 'hırsızlık' suçundan çok sayıda suç kaydı bulunan A.Ö., kardeşi E.Ö. ve S.B. olduğu belirledi. Polis ekiplerinin yakaladığı 3 kişi, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Sedat Peker'den 'uyuşturucu' ve 'provokasyon' uyarısı Tank Palet Fabrikası hakkında son karar verildi! Savcıdan skandal mütalaa: Çocuk tepki göstermedi, sanık beraat etsin! Kayyum atanan TELE1'in canlı yayını, kayyum heyeti talimatıyla kesildi!