Üçgül'ün cenaze töreninde gazetecilere saldırıldı
ODATV’nin haberine göre; Bir gazetecinin telefonu gasp edilip görüntüleri silindi, bir diğer gazeteci ise yaralandı.
Olay, Manisa'dan İstanbul'a dönen Avukat Fatih Uzun ile eşine ait 8,5 milyon liralık Maserati marka otomobili kullanan polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül arasında yaşanan trafik kavgasının ardından gelişti. Avukat Uzun'un iki bacağının kırılmasıyla sonuçlanan kavgada, polis memuru Üçgül gözaltına alındı. Üçgül, daha sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Üçgül, dün akşam saatlerinde Ortaca ilçesindeki evinde intihar etti. Bugün Ortaca Merkez Camisinde kılınan cenaze namazına Üçgül'ün yakınları ve meslektaşları katıldı. Cenaze töreninde gazetecilerin görüntü almasına izin verilmeyen bir grup, gazetecilere saldırmaya başladı. DHA ve ODATV muhabirleri hedef alınırken, Gazeteci Ayşe Sönmez'in telefonu elinden alınıp görüntüleri silindi. Sönmez, saldırı sonucu yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Sönmez'in telefonu hasarlı bir şekilde kendisine iade edildi. Sönmez, saldırganlardan şikayetçi olacağını belirtti.
Polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül'ün cenazesi, camide yaşanan arbedenin ardından defnedildi.
Yeniçağ
Erdoğan’ın poz verdiği reyona elini süren yanıyor
Erdoğan brandaların çekildiği Hatay'da konuştu: "Şu binaların güzelliklerine bak"
Şeytan şeytanlıktan istifa etti! Elektrik faturasında bilerek yapılan soygunu tane tane anlattı!
Tarkan, Geççek şarkısından sonra ilk kez görüntülendi: Geniş önlemler aldırdı
Levent Gültekin, AKP'nin istediği başkanlık sistemini mükemmel anlatıyor !
AKP’li başkandan ilginç taktik: Suya zam yapmadı, faturasına yaptı!
Erdoğan “Vatandaş su paraları konusunda ciddi sıkıntılar içerisinde” deyince Mansur Yavaş, Melih Gökçek döneminde halkın su ve ulaşımda nasıl soyulduğunu açıkladı!
Dinçer Gökçe anlattı: "Tefecinin parası Fulya Terim'in hesabına nasıl gitti?"
Hatay depremleriyle ilgili korkutan açıklama
‘Şehir hastanelerindeki olağanüstü vurgun resmi olarak ilan edildi!’
Kahvehaneciler böyle seslendi "Yeter artık, bıçak kemiğe dayandı bizi sokağa indirmeyin!"
AKP Genel Başkan Yardımcısı'na 'sahtecilik' suçlaması!
Saçını kapatmışsa sorun yok demektir !
Sevan Nişanyan'dan skandal sözler! “Kürtlerin Türkiye'ye egemen olmaları kuvvetli ihtimal. Türkçü ırkçılık gitgide azalacak”