Gaziantep’in Nizip ilçesinde bulunan Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nun müdürü Cuma Ağca’dan skandal yaratan sosyal medya paylaşımları!
Kapatılan Refah Partisi’nin eski milletvekillerinden Şevki Yılmaz’ın “Karma eğitim denilen baş belası sistemden biran önce vazgeçilmeli” sözlerini paylaşan Ağca, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na hakaret içeren tweet’leri de retweet etti.

SÖZCÜ'nün ulaştığı Okul Müdürü Cuma Ağca, topu çocuklarına attı; “Telefon akşamları çocuklarımın elinde oluyor. Muhtemelen onlar bunu yaptı” demekle yetindi.

“GÖREVDEN ALINMASINI İSTİYORUZ”
Şahinbey Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyesi Uğur Kalkan, Ağca'nın paylaşımlarına tepki gösterdi. “Bu nasıl bir okul müdürüdür?” diyen Kalkan, şunları söyledi: Bu ülkenin okulunda müdürlük yapıyor ama karma eğitim hakkında ‘baş belası sistem’ diye paylaşım yapma cesareti gösteriyor. Anlaşılan bu şahsı müdürlük görevi kesmiyor. Üst makamlara, “Ben buradayım, beni de yukarılara atayın” mesajı vermek için muhalefete saldırıyor. Bu kişinin görevden alınmasını istiyoruz.
https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/okulumudurundenskandalpaylasim5549323/
Orman Bakanı “Bunlar antika” diyor, AKP’li kayyum yalanlıyor!38 izlenme
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Kabine toplantısı yapacak24 izlenme
RTÜK'ten Halk TV'ye 'Devlet Bahçeli' cezası!66 izlenme
Cengiz İnşaat’tan Cennet Koyu açıklaması: "Danıştay kararı bizi etkilemiyor"39 izlenme
‘Vatandaş 5 lira ucuz alayım diye Ulus Hali’nde 3 tur atıyor’32 izlenme
Zelenskiy'den yeni açıklama: Planlarını alt üst ettik42 izlenme
İmamoğlu'ndan Zonguldak mitingi çağrısı!9 izlenme
Suriyeliler çıkan kavgada 2 Türk’ü hastanelik etti!228 izlenme