İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) soruşturması kapsamında 23 Mart 2025’ten beri tutuklu bulunan Medya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun‘un X hesabı (@Mrt_Ongun) erişime engellendi.
EngelliWeb’in aktardığına göre Ongun’un hesabının erişime engellenmesinin sebebi “5651 sayılı Kanunun 8/A maddesi kapsamında, millî güvenlik ve kamu düzeninin korunması.” Hesap X tarafından henüz Türkiye’den görünmez kılınmadı.

Murat Ongun, hesabının engellenmesine ilişkin sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Ongun, "Hesabım engellendi. Oysa Ak Parti’ye ve hükümete içlerindeki riyakârları tanıtıyordum sadece. Bence kaybeden onlar oldu. İçinizdeki İrlandalıları madem öğrenmek istemiyorsunuz, o zaman size kolay gelsin. Yalnız en yakınınızla bile temkinli konuşun. Kim kimdir belli olmaz!" ifadelerini kullandı.
Şehir Plancıları Odası'ndan 'Gezi Parkı' tepkisi! "İzin vermeyeceğiz"41 izlenme
Trump'ın ev baskınından saatler önce paylaşılan fotoğraflar kafa karıştırdı! Kağıt dolu bir Klozet33 izlenme
FETÖ raporu nerede? Yandı, bitti, kül oldu!166 izlenme
İmamoğlu'nun diploma davasında yeni gelişme17 izlenme
Gençlerden Erdoğan’a soğuk duş! İşte son anket sonuçları24 izlenme
Ekonomist Haydar Acun 'Anayasanın 1. maddesi değişsin, AKP dışında hiçbir parti seçim kazanamaz yazılsın !'328 izlenme
Mercedes'ini avluya çekti tepki geldi: İmamdan ilginç savunma!69 izlenme
Fazıl Say, Saray’a gidiyor! İşte Say'ın gideceği tarih ve nedeni96 izlenme
Petrol fiyatlarında büyük artış: Akaryakıt ve ulaşım zamlarına hazırlıklı olun!
İliç faciasında altı yeni tutuklama! Anagold’un Türkiye müdürü de aralarında
AKP öyle bir vergi düzenlemesi istedi ki ortağı bile itiraz etti!
Telefon trafiği dikkat çekti: Hangi ünlü magazinci Muhammed Yakut'tan yardım istedi?