2014 yılında kurulan ve bugüne düzenlediği aktivitelerle dikkat çeken AKİDAK, hafta sonu düzenlediği ‘Akdağ Zirve Tırmanışı’ yürüyüşünde Akdağ’ın zirvesine Ege bölgesinin en yüksek ikinci dağının zirvesine 2 bin 447 metre yüksekliğe Atatürk büstü dikti.

Beydilli Mahallesi Değirmenci mevkiinden Akdağ’ın Kıraçtepe zirvesine yapılan ve 4 saat süren yürüyüş ile zirveye çıkan katılımcılar daha önceden hazırladıkları Atatürk büstünü zirvede bulunan kaidenin üzerine monte etti.
13 kişinin katıldığı yürüyüşle ilgili olarak bilgi veren AKİDAK Başkanı Erkan Atila, “Harika bir Pazar günü yaşadık. Akdağ’ın en zorlu bölgesinden Değirmenciden Kıraçtepe zirvesine çıktık. Atatürk büstümüzü Çivril’in en yüksek yerine koyduk, çok yakıştı. Sabah 08.30 da başladığımız Akdağ zirve yürüyüşümüz akşam 17.00 gibi sona erdi. Spor ve doğa adına çok verimli bir gün geçirdik. Bugün bize rehberlik eden ve bizimle birlikte yürüyen tüm dostlarımıza özellikle de Atatürk büstümüzü hazırlayıp getiren Tayyar Karabulut’a çok teşekkür ederiz” dedi.
İHA
http://halktv.com.tr/akdaginzirvesineataturkbustu317527
Faciadan kıl payı kurtuldu! 3 çocuk annesi işçi Dilovası'ndaki dehşet anlarını anlattı11 izlenme
Misafirhaneler TBMM'ye devredilecek!211 izlenme
Seçim sonrası çarpıcı tablo: 130 bin kişi isten atıldı 500 bin kişi aç kaldı32 izlenme
Arap Birliği’nden Barış Pınarı Harekâtı'na skandal tepki!66 izlenme
THK’nın 8 uçağını satıp 13 uçak kiralayacaklar17 izlenme
AKP İzmir İl Başkanlığı önünde barınamıyoruz eylemi yapan öğrenciler, görevliler tarafından sürüklenerek uzaklaştırıldı!43 izlenme
Yakınlarda cami olmasına rağmen gitti müzenin girişinde namaz kıldı27 izlenme
Yurttaşın verdiği yetkiyi vesayetle geri alacaklar!61 izlenme
Ankara Büyükşehir Belediyesi nakit yardımına başladı!
Eski AKP'li isim, Erdoğan'ın yerine düşünülen cumhurbaşkanı adayını açıkladı
Norveç Varlık Fonu bir yılda 180 milyar dolar kazandı!
Suriye'nin kuzeyi ateş çemberi! Reuters yazdı: Terör örgütü PKK/YPG, Halep'ten çekiliyor