31 Mart yerel seçimlerinde Binali Yıldırım CHP'yi suçlayarak "Asıl mağdur benim" açıklamasında bulunmuştu.
Katıldığı bir televizyon programında konuyla ilgili yaptıkları anket sonucunu paylaşan Konsensus Araştırma Şirketi Başkanı Murat Sarı, "Anket sonuçlarına göre, Ekrem İmamoğlu’nun mağduriyet oranı yüzde 60 iken Binali Yıldırım’ın yüzde 40 olduğu ortaya çıktı" ifadelerini kullandı.
Seçmende bir mağdur algısı var mı sorusuna yanıt veren Murat Sarı, “O algı çıkıyor. Seçmenin büyük bir kısmı Ekrem İmamoğlu’na mazbatasının geç verildiğini düşünüyor. YSK’nın gerekçeli kararından önce seçmenin büyük bir kısmı seçimin yenilenmesini yanlış buluyor ve istemiyor. Bu yanlış bulanların içerisinde AK Partili seçmenler de var. Dolayısıyla bu durumlar Ekrem İmamoğlu’nun mağduriyetini oluşturulan durumlar. Sayın Binali Yıldırım’ın da mağdur olduğunu düşünenler var ama Ekrem İmamoğlu’na nazaran daha düşük bir oranda. Anket sonuçlarına göre, Ekrem İmamoğlu’nun mağduriyet oranı yüzde 60 iken Binali Yıldırım’ın yüzde 40 olduğu ortaya çıktı.” şeklinde konuştu.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/konsensusarastirmasirketinincarpiciistanbulanketi235683h.htm
Şırnak'ta aralarında polisler ve korucuların da olduğu şebeke '643 Milyon TL'lik vurgun yaptı !1988 izlenme
“Enflasyonun yüzde 20 olduğuna kimseyi inandıramazsınız”127 izlenme
Gezi davasına ceza yağdı: 98 yıl hapis243 izlenme
Saraya komşuluk rantın kapısını açtı: Erdoğan'a komşu olmak 70 milyon lira35 izlenme
Fiyat arttıkça kuyruk uzadı!56 izlenme
Tarihçi Zeynep öğretmene kulak verin ! 'Vatan Sağolsun' ifadesi sakıncalıymış !3699 izlenme
Reyonlar alev alev! Erdoğan’ın poz verdiği reyonda fiyatlar uçtu!41 izlenme
Abdülkadir Selvi '15 Temmuz'dan 3 gün önce İran, sınır birliklerini alarma geçirmiş !'1136 izlenme
CHP'li Ulaş Karasu'dan otoyol ve köprü ücretleri zam tepkisi: "Memura yüzde 11, emekliye yüzde 15, asgari ücrete yüzde 30, köprüye yüzde 42!"
AKP’nin adayı Turgut Altınok bu sefer iki yıldır uygulanan ‘Kantin Kart’ı vaat etti
Diyanet'ten 'kredi kartına 3 taksitle' Bebelere Umre!
Ayasofya’nın bir kapısı daha kırıldı