Soylu, ‘Sesimizin gür çıkması makamımızdan, mevkimizden değil, milletimizin oyundan ve desteğindendir. Bu destek arkamızdan çekildiği andan itibaren bu destek birilerinin hesap ettiği gibi azaldığı andan itibaren söylemek isterim ki biz o kadar dik yürümeyebiliriz. Bu kadar açık ve net. Söyleyeceğim 3 cümle var. Bizi Kandil'in önünde boynu eğik bırakmayın. Bizi o Pensilvanya'daki uşağın önünde boynu bükük bırakmayın. Bizi mücadele ettiğimiz uyuşturucudan kaçakçıya kadar ülkemizi istikrarsızlaştırmaya çalışanların önünde boynu bükük bırakmayın.”
‘ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NE KILIÇDAROĞLU'NUN ADIMINI ATTIRMAYIN’
CHP’li bir belediyenin Ankara’da yaşayanlar için bir kâbus oluşturacağını düşündüğünü ifade eden Soylu, “Bakın çok net söylüyorum. CHP’li bir belediyenin bir kabus oluşturacağını düşünüyorum. Siz görün ondan sonra neler yapıyorlar. Ellerine geçirince memleketimizin, milletimizin, Ankara'mızın kazanımlarını nasıl yok ediyorlar, nasıl şımarıyorlar ve nasıl milletten hınç almak için türlü türlü senaryolar uyguluyorlar. Sizden bir tek şey isterim; Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne Kılıçdaroğlu'nun adımını attırmayın” dedi.
DHA
https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/bakansoyluankarabuyuksehirekilicdaroglununadiminiattirmayin3536456/?fbclid=IwAR3brUATVKHs4XGMpeQbCmQMsbN98JSykkyNKx4nk5WAiKN7u012tfU7SK0
Melih Gökçek'ten canlı yayında FETÖ itirafı! 'Benim belediyede geçmişten kalan bol miktarda FETÖ'cü var'75 izlenme
Çiftçi bu kez Bakan Yumaklı’nın yüzüne isyan etti: "Genç kalmadı, köyler boşalıyor"27 izlenme
Sapkın İmam Hatip Öğretmeninin Arkasından ‘Ensar’ Çıktı!252 izlenme
O ilde simite yüzde 40 zam!32 izlenme
Valilik, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ı ifadeye çağırdı22 izlenme
Bir dev şirket daha konkordato ilan etti!371 izlenme
Fransızların iddiası: ‘Taliban Kabil Havalimanı’nın işletmesi için Türkiye ve Katar ile görüşüyor’77 izlenme
Yer maalesef Türkiye Cumhuriyeti'nin başkenti Ankara: Melike Hatun camisinde bayram namazı sonrası31 izlenme