Reuters tarafından görülen ve GüzelEnerji'nin müşterilerine gönderdiği belgeye göre şirket, 3 Kasım itibarıyla gerçekleştirdiği fiyat artışının gerekçesi olarak ABD'nin 22 Ekim'de Rus petrol şirketleri Lukoil ve Rosneft'e yönelik yaptırım kararı almasını gösterdi.
GüzelEnerji 2024 verilerine göre Türkiye pazarındaki en büyük dördüncü akaryakıt dağıtım şirketi.
2022'de Rusya'nın Ukrayna'yı işgali nedeniyle Batılı ülkelerin Rus petrolü alımını bırakmasının ardından Türkiye, Rus dizel yakıtının en büyük ithalatçısı konumuna gelmişti.
FARKLI FİRMALARA DA SIÇRAMASI BEKLENİYOR
ABD'nin boykot kararının akaryakıt sektöründe hizmet veren diğer firmaları da etkilemesi ve dizel fiyatlarının ilerleyen günlerde tüm firmalar için zamlanması bekleniyor.
Sözcü
'Cumhur İttifakı saflarında sorun çıktıkça, Erdoğan muhalefete daha çok yükleniyor'50 izlenme
Türkiye'den Avrupa'ya gönderilen 20 farklı ürün zehirli çıktı: İade ettiler32 izlenme
'Sedat Peker'in şantajı 20'ye yakın AKP'li ismi istifaya götürüyor'60 izlenme
Ormanlarımız yanıyor, paralar Azerilere gidiyor26 izlenme
Milyonlarca emeklinin gözü kulağı zam haberinde: Bakan Şimşek'ten emekli maaşı açıklaması35 izlenme
Sosyal medyanın gündemi erişim krizi... "AYM'nin bile ifade özgürlüğü yok"20 izlenme
123 ceylana ne oldu?44 izlenme
Mesken müdürü Sultanahmet Meydanı’nı işgal etti, İBB göz yumdu!130 izlenme
Yabancı uyrukluların sağlık giderlerini Sağlık Bakanlığı karşılayacak! Emeklilere ve öğretmen atamalarına gelince para yok!
Sağlık Bakanlığı açıkladı: 3.268 yeni vaka tespit edilirken, 17 kişi hayatını kaybetti, 14.952 kişi sağlığına kavuştu!
2023'te de kaynak dini eğitime
İmamoğlu: Kanal İstanbul uykularımı kaçırıyor