Son dönemde okullarda yaşanan şiddet olayları medyada geniş yer buluyor. Fenalaşan öğrencinin yakınları tarafından okul müdürü ve okul görevlisinin zincirle darp edilmesi izleyenlerin kanını dondurdu.
Olay, Gülabibey Mahallesi’nde bulunan Başöğretmen İmam Hatip Ortaokulu’nda meydana geldi. İddiaya göre, okul müdürü Hacı Ömer Atılgan ve okul görevlisi Mehmet Öztürk, fenalaşan S.D.S. isimli öğrenciyi ambulans çağırarak hastaneye gönderdi. Öğrencinin 2 yakını ise durumu haber alır almaz önce hastaneye, daha sonra da okula geldi. 2 kişi, okul müdürü Hacı Ömer Atılgan ve okul görevlisi Mehmet Öztürk’e “Neden bize haber vermediniz” diyerek ellerinde bulunan zincirlerle saldırdı. Sesleri duyan diğer öğretmenlerin geldiğini gören şüpheliler okuldan kaçarken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi.
Vücutlarına aldıkları darbelerle yaralanan Atılgan ve Öztürk, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaçan şüphelilerin yakalanması için polis çalışma başlattı. Olay anı ise okulun güvenlik kameralarına yansıdı.
Çorum Valiliği, yaşanan olayla ilgili şu açıklamayı yaptı:
“Bugün saat 15.00 sularında ilimiz merkezinde bulunan Başöğretmen Anadolu İmam Hatip Ortaokulu’nda S.D.S. isimli öğrencinin okul koridorunda bayılması üzerine Okul Müdürümüz Ömer Atılgan 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak öğrencinin tedavisi için okula ambulans çağırmış, aynı zamanda öğrenci velisini arayarak konuyla ilgili bilgilendirmiştir. Okula gelen ve öğrencinin ambulansla hastaneye gönderilmesine tepki gösteren öğrenci velisi yanında bulunan erkek şahısla birlikte Okul Müdürümüz Ömer Atılgan ve okulda görevli hizmetlimiz Mehmet Öztürk’ü darp etmiştir. Okul Müdürümüz ve hizmetlimizin sağlık durumları iyi olup hastanede ayakta takip ve tedavileri devam etmektedir. Konu Valiliğimiz tarafından titizlikle takip edilmektedir. Okul Müdürümüze ve hizmetlimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”
Tele1
AKP’li vekilden CHP’li başkana skandal sözler!
ORC Araştırma'dan son anket: Kılıçdaroğlu Erdoğan'a fark attı!
Erdoğan’ın ‘Kek yersiniz’ diye tanıttığı millet bahçelerine son 3 yılda 40 milyon lira harcandı!
Yalanlara itibar eden Tuğba Ekinci’den, Ekrem İmamoğlu’na tehdit: ‘Kafayı atarlar, oturursun aşağı…’
AKP’den Saray’a 2 atama daha yapıldı!
Memur zammı için yarın son gün! Toplantının saati açıklandı
Akpınar: Köy Enstitüleri ruhu hep yaşayacak
Buğdaya bir darbe daha! Gübreye yüzde 400 zam!
Ekrem İmamoğlu 19 Mart'ın bilançosunu açıkladı, sert sözlerle yüklendi: 'Tefecilere ilk 4 ayda 725 milyar TL transfer yapmışsınız'
2024 Temmuz'da memur maaş zammı ne kadar olacak?