Son dönemde okullarda yaşanan şiddet olayları medyada geniş yer buluyor. Fenalaşan öğrencinin yakınları tarafından okul müdürü ve okul görevlisinin zincirle darp edilmesi izleyenlerin kanını dondurdu.
Olay, Gülabibey Mahallesi’nde bulunan Başöğretmen İmam Hatip Ortaokulu’nda meydana geldi. İddiaya göre, okul müdürü Hacı Ömer Atılgan ve okul görevlisi Mehmet Öztürk, fenalaşan S.D.S. isimli öğrenciyi ambulans çağırarak hastaneye gönderdi. Öğrencinin 2 yakını ise durumu haber alır almaz önce hastaneye, daha sonra da okula geldi. 2 kişi, okul müdürü Hacı Ömer Atılgan ve okul görevlisi Mehmet Öztürk’e “Neden bize haber vermediniz” diyerek ellerinde bulunan zincirlerle saldırdı. Sesleri duyan diğer öğretmenlerin geldiğini gören şüpheliler okuldan kaçarken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi.
Vücutlarına aldıkları darbelerle yaralanan Atılgan ve Öztürk, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaçan şüphelilerin yakalanması için polis çalışma başlattı. Olay anı ise okulun güvenlik kameralarına yansıdı.
Çorum Valiliği, yaşanan olayla ilgili şu açıklamayı yaptı:
“Bugün saat 15.00 sularında ilimiz merkezinde bulunan Başöğretmen Anadolu İmam Hatip Ortaokulu’nda S.D.S. isimli öğrencinin okul koridorunda bayılması üzerine Okul Müdürümüz Ömer Atılgan 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak öğrencinin tedavisi için okula ambulans çağırmış, aynı zamanda öğrenci velisini arayarak konuyla ilgili bilgilendirmiştir. Okula gelen ve öğrencinin ambulansla hastaneye gönderilmesine tepki gösteren öğrenci velisi yanında bulunan erkek şahısla birlikte Okul Müdürümüz Ömer Atılgan ve okulda görevli hizmetlimiz Mehmet Öztürk’ü darp etmiştir. Okul Müdürümüz ve hizmetlimizin sağlık durumları iyi olup hastanede ayakta takip ve tedavileri devam etmektedir. Konu Valiliğimiz tarafından titizlikle takip edilmektedir. Okul Müdürümüze ve hizmetlimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”
Tele1
"Diploma Davası"nda Avukat Mehmet Pehlivan'ın talebi reddedildi: 76 barodan ortak tepki
Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler tahliye edildi!
AKP’li yönetim İBB şirketlerinin vergi borcunu da ödememiş! 800 milyonluk borç yapılandırıldı!
CHP’li belediyeye SGK şoku!
Rusya'nın Ukrayna'dan çaldığı ve satışa çıkarttığı buğdayın gölgesinde dünyada tahıl krizi yaşanıyor!
'Burhan Kuzu, Fuat Oktay'a çok iş çözdürdü' demişti: Fuat Oktay'dan Sinan Çiftçi hamlesi
Döviz kurlarının 2013'ten bu yana nasıl değiştiğini izleyin ve görün !
Tarım Kredi’nin 600 Milyon lirası gizemli firmaya verildi!
Demirören belgeleri Sayıştay raporuna girdi! "Milyonlarca kişinin hakkı var"
Kılıçdaroğlu’nu hedef alan Soylu’ya CHP’den tepki: "Laga luga etmeden cevap ver"
Sağlık Bakanının başını ağrıtan fotoğraf
Bu nasıl yargı bağımsızlığı? Deniz Yücel nasıl tahliye edildiğini itiraf etti
Taksiciler uygulamadan araç çağırıp, şoförü darp edip tehdit ettiler! “Kan dökülecek, bunun cezası çok ağır olacak”
Şeker krizi büyüyor! TÜRKŞEKER BİM'i yalanladı!