İzmir Karabağlar'da akşam saatlerinde bir anda garip sesler yükselmeye başlayınca çevredeki vatandaşlar neler olduğunu anlamaya çalıştı. Panik yaratan seslerin seslerinin kaynağı ise kısa süre sonra anlaşıldı.
KYK Erkek Öğrenci Yurdu'ndaki öğrencilerin yaşanan su kesintisini uluyarak protesto ettiği ortaya çıktı. Yurtlarda son zamanlarda artarak devam eden asansör kazaları, hijyen, gıda zehirlenmeleri, yangınlar olmak üzere bir çok problemle mağduriyet yaşayan öğrencilerin sorunlarını yaptıkları çeşitli eylemlerle yetkililere seslenerek çözemeyince bu kez de ulumayı seçmesi dikkat çekti.
Protesto sosyal medyada gündem olurken öğrenciler yetkililerden bir açıklama beklediklerini belirterek sorunlarının çözülmesini istediklerini kaydetti.
İşte İzmir'in Nabzı'nda paylaşılan görüntiler;
TELE1
Kamuda tasarruf şehit yakınlarından başladı: Şehit aileleri için utanılacak düzenleme!
Kapıdan kovdular, bacadan girdiler! Bir tek onlar işsiz kalmıyor: CHP’li belediyeden çıkan devlette kadro buldu
Can Atalay'ın vekilliği düşürüldü!
Menzil’in Ankara temsilcisi Diyanet’in kadrolu imamı
Pınar Gültekin’in annesine 'duruşmada katile hakaretten' dava açıldı!