Bolu’nun Gerede ilçesinde, 11 Ağustos’ta oğlunun kavga ettiği 12 yaşındaki S.E.Y. isimli çocuğu başka bir arkadaşıyla bisiklet sürerken gördü. Kadın, otomobilini 2 çocuğun üzerine sürüp, S.E.Y.’ye çarparak üzerinden geçti. Diğer çocuk ise otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuldu.
Daha sonra G.M.U. ve diğer çocuk tarafından S.E.Y. otomobilin altından çıkartıldı. Yaşananlar güvenlik kamerasına yansıdı. Vücudunda kırıklar olduğu öğrenilen S.E.Y.’nin tedavisi sonrası taburcu olduğu öğrenildi. Olay sonrası gözaltına alınan G.M.U.’ya, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkeme tarafından ev hapsi verildi.
Olay, hem ulusal hem de yerel medyada haberleştirildi. Kadının çocuğa bilinçli bir şekilde çarpıp ezdiği anların görüntüsü sosyal medyada yayıldı. Kadının yaşanan olay sonrası ev hapsi almış olması kamuoyu tepkisine yol açtı. Tepkilerin ardından yeniden gözaltına alınan G.M.U., sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.
Kaynak: DHA
Tele1
Bir rakı grubuna zam geliyor: Yarından itibaren geçerli19 izlenme
Saray'ın masrafları her ay katlanıyor: Bütçe açığındaki artış devam ediyor31 izlenme
Yılmaz Özdil'den Bakan Nebati'nin bir hafta daha derinlere çekilmesine neden olacak açıklama! Belgesini de yayınladı34 izlenme
İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC), AA Genel Müdürü’ne istifa çağrısında bulundu!693 izlenme
Emniyet Müdürlüğü'nden Altındağ'daki olaylara ilişkin flaş açıklama: 72 kişi daha gözaltına alındı37 izlenme
Skandal sosyal medyadan paylaşınca ortaya çıktı! AKP’li vekilin yeğeni milletvekili kartıyla 215 km hız yaptı!65 izlenme
Yüzbinlerce ailenin kâbusu oldu: 900 bine yakın kişi icra takibine alındı23 izlenme
Sendika başkanıyla tartışan Milli Eğitim Müdürü hakkında 'Erdoğan'a hakaretten' soruşturma!152 izlenme