TBMM'de yaptığı konuşmanın ardından CHP Sakarya Milletvekili ve Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un üzerine yürüyen AKP'nin İzmir Milletvekili Alpay Özalan bu defa Özgür Özel'i hedef aldı.
Tehditleriyle ve TBMM'de CHP'li vekillerin üzerine yürümesiyle övünen Alpay Özalan, CHP Manisa Milletvekili ve Grup Başkanvekili Özgür Özel'in konuşmasını paylaşarak "En son Engin Özkoç böyle konuşmuştu! Kendini darı ambarında sanan aç tavuklar ile CHP yöneticileri başa baş yarışır." ifadelerini kullandı.
Alpay Özalan'ın sosyal medyadan yaptığı tehdit dolu açıklama şöyle oldu:
CHP'li Özgür Özel, Türkiye Cumhuriyeti Devleti için “Saray Rejimi” ifadesini kullanmış ve hadsizce konuşmuş.
Devlet memurlarını da tehdit etmiş. En son Engin Özkoç böyle konuşmuştu! Kendini darı ambarında sanan aç tavuklar ile CHP yöneticileri başa baş yarışır.


Alpay Özalan
Böyle sapıklık görülmedi ! Balkonda uyuyan kadını görüp mastürbasyon yapmış !468 izlenme
‘Ekonomik kriz yok’ diyen AKP'liler bu vatandaşı çok iyi dinlesin! 'Ekmek aslanın ağzında değil...'75 izlenme
Savcılığın "İBB vatandaşın verilerini sızdırdı" iddiası boşa çıktı: Bilirkişi raporu açıklandı12 izlenme
AKP’li belediyenin ihale oyunu! İhaleler hep aynı şirkete bakın nasıl gitmiş!46 izlenme
Kuzey Marmara Otoyolu'nda 2.1 milyar dolarlık ek maliyet sahipsiz kaldı!57 izlenme
BTK Twitter'a girişi kısıtladı ama BTK Başkanı başsağlığı mesajını Twitter'dan yazdı!33 izlenme
Türk Hava Kurumu AKP'lilere teslim! Atama için AKP'li milletvekili dayısına teşekkür etti!60 izlenme
AKP'li İsmail Karaosmanoğlu'ndan skandal paylaşım! "Bir mangayı donatacak kadar silahım var"102 izlenme