MHP lideri Devlet Bahçeli, TBMM'deki yeni yasama yılı açılışında DEM Partili vekillerle tokalaşmış, ardından da PKK elebaşı Öcalan için "umut hakkı" çağrısında bulunmuştu.
3 hafta süreyle çağrısını yineleyen Bahçeli'ye de Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan destek gelmişti.
Piar Araştırma şirketinin 26 kentte 3 bin 680 katılımcı ile yüz yüze gerçekleştirdiği seçim anketinin sonuçlarına belli oldu.
SÖZCÜ yazarı Rahmi Turan’ın aktardığına göre, Devlet Bahçeli’nin “Öcalan çıkışı” sonrası MHP’nin 1.5 puan, AKP’nin ise 2 puan oy kaybı yaşadığı ortaya çıktı.
PİAR Araştırma Şirketi’nin anketinde, CHP yüzde 23.3, AKP yüzde 22.8, MHP yüzde 6.6, DEM Parti yüzde 6.1 oy aldı. Kararsızlar yüzde 24.2 oy oranıyla en kalabalık grup oldu.
Sözcü
Suriyelilerin Türkiye'de kaç şirketi var?143 izlenme
Ahmet Hakan canlı yayında yaranma uğruna Gabar'ın petrolünü kokladı: "Tam benzin istasyonlarında duyduğumuz koku. Biraz daha ağır"41 izlenme
Sedat Peker'in avukatı Ersan Barkın'dan flaş açıklama! Sedat Peker seçim öncesi ifşa videolarını yayınlamayacak mı?43 izlenme
TUSAŞ saldırısında kader anı ve yanıtlanmayan o telefon!77 izlenme
Cumhurbaşkanlığı'nın 19 tedbirine karşılık halkın 11 isteği açıklandı!181 izlenme
Flaş iddia: "Erdoğan ittifak için haber göndermeye başladı"15 izlenme
Muharrem İnce'den kritik uyarı: Öncelikle şunu kabul edin...123 izlenme
Cumhurbaşkanı Erdoğan muhalefeti eleştirirken durup gülümsedi ve salonda tezahüratlar yükseldi.34 izlenme