Yerel seçimlerden bu tarafa çalkantılı bir süreç geçiren AKP'de, "sahte evrak" skandalı yaşandı.
AKP Sakarya İl Kadın Kolları yönetim kurulu üyesi Şebnem Arapoğlu, İl Kadın Kolları başkanı Zehra Hatipoğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.
İddiaya göre Arapoğlu, partili kadınlara üzerinde AKP'li Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin imzası bulunan, ‘Benim kadın kolları başkan adayım Şebnem Arapoğlu’dur’ yazılı kağıt gösterdi.
SUÇ DUYURUSU
Partili kadınlar konuyu AKP İl Başkanı Yunus Tever’e taşıdı. Hatipoğlu olayın doğruluğunu Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’ye sordu. Yüce ise böyle bir belgeye imza atmadığını ve sahte olduğunu söyledi. Hatipoğlu, Arapoğlu’nu sahte evrak düzenlemekle suçladı. Şebnem Arapoğlu ise Hatipoğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.
KADINLAR KAVGA ETTİ
İl Kadın Kolları Başkanı Hatipoğlu, iddialar karşısında sessizliğini korurken, karşılıklı suçlamaların devam ettiği kadın kolları için AKP Genel Merkezi tarafından müfettiş görevlendirildiği öğrenildi.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/akpdesahteevrakskandali257154h.htm
Mansur Yavaş’tan israfa karşı bir hamle daha! İhtiyaç fazlası lüks araçlar satılıyor129 izlenme
Türkiye'de emekli aylığı Avrupa ortalamasının 6'da 1'ine geriledi25 izlenme
İBB şirketinde gerici uygulama: Cuma'dan sonra gel!104 izlenme
İYİ Parti’den AKP’ye geçen belediye başkanı sokaktan gelen tepkiye cevap veremedi! 'Hakkımızı helal etmiyoruz. Bir daha sana oy yok. Kime sordun da AKP’ye geçtin?'44 izlenme
Rönesans’a yeni müşteri çıktı10 izlenme
Erdoğan'dan emeklileri üzecek açıklamalar: "10 bin lira emekli maaşı yeterli değil" ama seyyanen zam için kapıyı kapattı25 izlenme
İstanbul Finans Merkezi’nde adrese teslim bir ihale daha!91 izlenme
CHP SADAT’ı Meclis gündemine taşıdı!21 izlenme