‘TEŞEKKÜRLER İSTANBUL’ PANKARTLARI ASILDI
İstanbul’da seçimin kazananı kesinleşmeden AKP’nin yönettiği İstanbul Büyükşehir Belediyesi Binali Yıldırım kazanmış gibi manipülasyona başladı.
AKP’liler İBB eliyle Binali Yıldırım’ın pankartlarını İstanbul’da çeşitli yerle asmaya başladı. İmamoğlu, İBB tarafından asılan pankartların görüntülerini Twitter hesabından paylaşarak Binali Yıldırım’ı uyardı.
Pankart operasyonunu kınadığını söyleyen İmamoğlu, “Binali Yıldırım Bey'e de kendini bu manipülasyona feda etmemesini öneriyorum.” dedi.
Paylaşımında Binali Yıldırım ve İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’ya seslenen İmamoğlu, ‘Manipülasyon şimdi de İBB eliyle sürüyor. Gece yarısı pankart operasyonu sadece algı çalışmasıdır. Bu yanlışı şiddetle kınıyor, Binali Yıldırım Bey'e de kendini bu manipülasyona feda etmemesini öneriyorum’ ifadelerini kullandı.
PANKARTLAR KALDIRILDI
İmamoğlu saat 10.00 civarında yaptığı son açıklamada, İstanbul’u karıştıran afiş ve pankartların kaldırıldığını duyurdu.
https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/oafislerkaldirildi4251169/
Bunu da gördük! Erdoğan 'Onlar seccadeye basıyorlar' diyen çocuğa 200 lira verdi54 izlenme
AKP Ordu milletvekili adayının skandal paylaşımları ortaya çıktı: Anıtkabir ve İsmet İnönü’ye ağza alınmayacak hakaretler etmiş!43 izlenme
AKP Muğla İl Başkanlığı önünde işçilerden tabut ve imamlı eylem21 izlenme
Can Atalay Meclis'e Silivri'den seslendi: "Geçerli bir Anayasa var mı?"37 izlenme
Sağlıkta şiddet bitmiyor: Hasta yakınları önce doktorlara küfür etti, ardından olay yerine gelen hastane polisine saldırdı34 izlenme
Faturalardaki oranlara tepki! "Sözde indirimle en az 310 liraya çıkıyor"44 izlenme
Yılmaz Özdil uzaya gönderilecek ismi açıkladı!40 izlenme
Dilan Polat’ın lüks araçlarını çekicide gören vatandaş espriyi patlattı: "Enginnnn bana hapishane al Enginn"64 izlenme
Murat Çalık'ı ziyaret eden Vahap Seçer: "Hastalığın nüksetme riski oldukça fazla"
Erdoğan bildiğiniz gibi "Almanya’da Fransa’da kuyruklar, yiyeceklerini bulamıyorlar, Türkiye'de böyle bir sorun yok"
Sedat Peker Erdoğan'a çok yakın bir ismin eskiden yaptıklarını anlattı: Zehir zemberek iddialar!
Atatürk’ün mirası harabeye döndü!