31 Mart yerel seçimlerinde AKP'li Bülent Erdoğan'ın belediye başkanı seçilmesinin ardından Biga Belediyesi'nde işten çıkarmalar başladı. Görevine son verilen 23 kişi, dün Biga Belediyesi önüne toplanarak basın açıklaması yaptı.
Cumhuriyet'te yer alan habere göre; işçiler adına konuşan Ercan Tulnay, "31 Mart 2019 yerel seçimleri sonrası Biga Belediyesinde görevi devralan yeni yönetim tarafından, işten çıkarıldığımız güne kadar defalarca görev yeri ve işkolu değişiklikleri, anlamsız ve sebepsiz tutanak tutmalarla, baskıcı davranışlarla ve zulümle karşı karşıya bırakıldık. Farklı sürelerde ve görevlerde hizmet ettiğimiz, emeğimizle, alın terimizle hayatımızı kazandığımız, ailelerimizi geçindirdiğimiz Biga Belediyesindeki işlerimizden toplam 23 arkadaşımızla birlikte 6 aylık süreç içerisinde çıkarıldık." dedi.
İşlerine geri dönmek için mücadele edeceklerini belirten Tulnay, "Her ne koşulda ve sebeple olursa olsun, emeğimizin ve ekmeğimizin hak mücadelesini sonuna kadar taşıyacağız ve biz kazanacağız." dedi.
https://halktv.com.tr/emek/bigabelediyesindeiscikiyimi404888h
Ucuz konatdan sonraki adım uygun taksitli otomobil projesi mi olacak?35 izlenme
Bakan Koca corona verilerini açıkladı: Toplam vaka sayısı 227.019’a, can kaybı da 5.630’a yükseldi!92 izlenme
Öldürülen iki teröristin üzerinden çıkan cephane görüntülendi181 izlenme
Kızkardeşe Özel Kadro!202 izlenme
CHP'li Eren Erdem: Bahçeli, Erdoğan'ı devirmek için...1217 izlenme
Erdoğan'ı kara kara düşündüren çekmecesindeki anket!495 izlenme
İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencilerinden yönetime tepki!19 izlenme
Mansur Yavaş’tan Gökçek’e ‘Atatürk’ manzarası229 izlenme
Engelli çocuğa kan donduran işkence! Kulağını kesmeye çalışıp, kabloyla darp ettiler
Niğde'de sağlık 'suya düştü': Milyonluk cihazlar ve hastalar yağmura teslim
'Ucuz alışveriş için pazara akşam gidin' diyen Diyanet'ten çevre düzenlemesine 2 milyon 749 bin TL!
AKP'li belediyenin yaptırdığı milyonluk tesis çürümeye terk edildi!