Konuyla ilgili açıklamada bulunan İBB Başkan Danışmanı Murat Ongun, İmamoğlu'nun 12 aylık maaşını depremzedelere bağışladığını hatırlattı.
Ongun, "Seçim sürecinde veya sonrasında kamudan herhangi bir maaş kullanımı söz konusu olmayacaktır" diye konuştu.
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkanı Mansur Yavaş'ın seçim propagandası süreci boyunca belediyeden maaş almayacağını açıklamıştı.
Yavaş yaptığı açıklamada "Seçim propaganda gezilerine başlayacağımız için 14 Mayıs'a kadar belediyeden maaş almayacağım. O günden itibaren belediye olanaklarını kullanmayacağım" demişti.
İMAMOĞLU MAAŞ ALACAK MI?
Yavaş'ın maaş kararı sonrası gözlerin çevrildiği bir diğer Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da nasıl bir yol izleyeceği belli oldu.
Konuyla ilgili açıklama İBB Başkan Danışmanı Murat Ongun'dan geldi.
"12 AYLIK MAAŞINI BAĞIŞLADI"
Ongun açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
"Sorular üzerine: İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu 12 aylık maaşını depremzedelere bağışlamıştır. Seçim sürecinde veya sonrasında kamudan herhangi bir maaş kullanımı söz konusu olmayacaktır."

Yeniçağ
Cem Uzan’dan YSK çıkışı: "Tayyip Erdoğan gözünü sonuna kadar karartmış durumda"29 izlenme
Yok artık! Tacize de erteleme geliyor!59 izlenme
Adamların parayı koyacak cepleri yok ama paraları bizimkinden 5.5 kat daha değerli! 1 Papua Yeni Gine Kinası 5,26 Türk Lirası27 izlenme
Resmi Gazete'de yayınlandı: UKOME çoğunluğu artık İBB'nin değil135 izlenme
Bakan Nebati'nin tartışma yaratan ifadelerine sert tepki! Seçimi işaret etti "Millet de sizinle eğlenecek"66 izlenme
Çay simit hesabı 20 yılda nereden nereye geldi?41 izlenme
Tıbbi konularda fetva vereceklermiş!71 izlenme
Can Holding soruşturması büyüyor! 9 şirkete daha kayyım8 izlenme