Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ) 2019 yılında başlattığı ‘100 Bin Alt Gelir Grubu Sosyal Konut Projesi’ kapsamında hak sahibi olan, ancak konutlarının 4 yıldır teslim edilmemesi ve konut fiyatları ile taksitlere yapılan zamlar nedeniyle mağdur olduklarını söyleyen vatandaşlar geçtiğimiz günlerde İstanbul Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü önünde bir araya gelerek AKP’nin İBB Başkan adayı olarak açıklanan Murat Kurum’a da “Mağdurlar burada, Murat Kurum nerede” sloganıyla tepki gösterdi.
Bugün, Kurum’un TOKİ mağdurlarını dinlediği sırada o anları videoya çeken bir kişinin çekimine müdahale ettiği anlara ait video sosyal medyada gündem oldu.
Kurum’un mağdur vatandaşların sorularına yanıt veremediğinin görüldüğü video tepki gördü.
Tele1
‘Üniversiteler fuhuş evi’ diyen Ebubekir Sofuoğlu’ndan tepki çeken bir paylaşım daha!
İmamoğlu'ndan Metro müjdesi
Ahmet Özer davasında flaş gelişme: Mahkeme kayyım iptali için AYM'ye başvurdu
Liyakat kalmadı! Milyonların beklediği açıklamayı Bakan sallanan kamera ile yaptı yayını kesildi
Erken okunan ezan şehri karıştırdı: Lütfen oruçlarınızı açmayın!
AKP'yle görüştüğü iddia edilmişti! Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras açıklama yaptı
Şehit cenazesinde tepki çeken yazı!
Benzin ve motorinde zam, otogazda indirim!
“Başakşehir’e sponsor olan firmalar son 5 yılda hangi kamu ihalelerini aldı?”
İsrail askerlerinden El Cezire’ye canlı yayında baskın
Maseratili polisin eşi Özlem Üçgül'den hodri meydan: "Eğer eşimin göçmenle, narkotikle alakalı bir dosyası varsa ispatlasınlar anahtarı veririm"
İşte İstanbul’da yaşamanın maliyeti
Yalova’da Alevi yurttaşların evleri işaretlendi!
Menzil’in Ankara temsilcisi Diyanet’in kadrolu imamı