Home
19 Haziran 2020 ( 65 izlenme )
Reklamlar

PTT çalışanında corona çıktı! Şube kapatıldı!


Gaziantep'in İslahiye ilçesindeki PTT şubesinde bir çalışanın corona virüsü testinin pozitif çıkması üzerine kapatılan şubede görevli 7 personel evlerinde 14 gün süreyle karantinaya alındı.




Gaziantep’te bir PTT çalışanının corona virüsü testinin pozitif çıkmasının ardından başlatılan filyasyon çalışmalarında İslahiye PTT şubesinde görevli H.M.B. ile teması belirlendi.

Bunun üzerine ekipler H.M.B. ve şubede çalışan diğer 6 personel hakkında karantina kararı aldı.

Personellerin evlerine gönderilmesinin ardından dezenfekte edilen ve girişi de şerit çekilerek kapatılan PTT şubesi de tedbirler kapsamında geçici olarak hizmete kapatıldı. (DHA)

https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/pttcalisanindacoronaciktisubekapatildi5882639/

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Türkiye'nin çay devi iflasın pençesinde... Çalışanları işsizlik korkusu sardı Bahçeli’nin eski danışmanı Mümtaz'er Türköne: "Erdoğan süreci tırpanlayacak, Bahçeli erken seçime götürecek" Parasını CHP’nin ödediği billboardda AKP’nin reklamını yaptılar! Memur-Sen'den 81 ilde eylem kararı