İBB'ye yönelik operasyonlar kapsamında tutuklanan Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık, sağlık raporu hazırlanması için Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.
İki kez kanser atlatan ve cezaevinde 3.5 ayda 18 kilo kaybeden Çalık, bugün 06.35 İzmirİstanbul uçağıyla Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Uçakta Çalık'ın yanında çok sayıda jandarma olduğu bilgisi paylaşıldı.
Çalık’ın avukatı Melih Koçhan, sosyal medya hesabından, Çalık’ın sağlık durumunun cezaevi koşullarında kalmaya uygun olup olmadığının tespiti için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na sevk edildiğini belirtti.
Koçhan'ın paylaşımında, "Müvekkilimiz Sayın Mehmet Murat Çalık’ın Adli Tıp Kurumu’na sevki gerçekleşmiştir. Şu anda avukatları olarak Adli Tıp Kurumu’na intikal halindeyiz. Bilindiği üzere, İzmir Katip Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından hazırlanan sağlık kurulu raporunda, müvekkilimizin cezaevi koşullarında kalmasının uygun olmadığı açıkça belirtilmiştir. Adli Tıp Kurumu’nun da bu rapor doğrultusunda değerlendirme yaparak, müvekkilin mevcut sağlık durumu itibarıyla cezaevi koşullarına uygun olmadığını tespit edeceğine ve bu durumu onaylayacağına inancımız tamdır" denildi.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan ve geçtiğimiz günlerde anjiyo yapılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, yeniden cezaevine gönderilmişti. Çalık bugün İstanbul'da Adli Tıp Kurumu'na sevk edildiği ifade edildi.
Kılıçdaroğlu'na tam 746 bin lira ceza! O belgelerde ne vardı hatırlayalım...143 izlenme
AKP'de bir il başkanı daha istifa etti12 izlenme
AKP'li Üsküdar Belediyesi, Nakkaştepe’deki İSPARK arazisini satışa çıkarttı!48 izlenme
İşte Erdoğan'ın 'yerli ve milli' HÜDA PAR'ı!: Geçmişi, siyasi amaçları, kadın haklarına bakışları...48 izlenme
Türkiye’nin YPG/PKK’ya yönelik olası sınır ötesi askeri operasyonu konusunda, İran açıklama yaptı.33 izlenme
İstinaf Sinan Ateş davasındaki cezalarla ilgili kararını verdi26 izlenme
İktidar holdinge holding taşerona eziyeti vatandaşa19 izlenme
Pandemi yardımlarında çelişkili rakamlar ortaya çıktı!62 izlenme