AKP’nin YSK Temsilcisi Recep Özel, 29.04.2019 tarihinde YSK’dan toplam 41 bin 132 kişilik kısıtlı, zihinsel engelli, hükümlü listesi ile seçmen listesinde yer alan ölülerin yerine oy kullanılıp kullanılmadığının araştırılmasını istemişti.
Muharrem İnce de Recep Özel’in TBMM’de MHP milletvekillerinden Nevzat Korkmaz’a sahte oy kullanmayı teklif ettiğini hatırlatarak, “AKP YSK Temsilcisi Recep Özel, TBMM’de 01.11.2012 tarihinde seçimlerin öne alınmasına yönelik görüşmelerde MHP milletvekillerinden Nevzat Korkmaz’a sahte oy kullanmayı teklif etmişti” ifadelerini kullandı.
İnce Twitter paylaşımının devamında, “Aynı Recep Özel şimdi sahte oy var diye YSK kapılarında İstanbul seçimlerini iptal ettirmeye çalışıyor. Anlamadığı bilmediği ise herkesin kendisi kadar bu konularda ihtisas sahibi olmadığıdır” ifadelerini kullandı.


Venezuela'da utandıran görüntüler: Polisler deprem sonrası yağma yaptı!18 izlenme
2022 gitti, “Lozan’ın gizli maddeleri” efsanesi bitti54 izlenme
Necip Hablemitoğlu davasında kritik karar: Takip edenler araştırılacak28 izlenme
Apartmanında fazladan 16 daire, 25 hayali seçmen tespit eden vatandaşın itirazı geri çevrildi!42 izlenme
Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen: "Hemen her sandığa itiraz ediliyor"46 izlenme
İş Bankası Genel Müdürü sorunları tek tek sıraladı, fai< ve kredide olacakları anlattı48 izlenme
Zeynel Emre 'CHP kapatılabilir' diyerek açıkladı! Kılıçdaroğlu'na Grup Toplantısı yanıtı da geldi18 izlenme
Erdoğan dislike rekoru kırdı!105 izlenme