İktidara yakın cemaat ve tarikatlar laik eğitimi sık sık hedef alıyor. “Laik ve bilimsel eğitim konusunda attığımız adımlarla ilgili hiçbir sıkıntı yok” diyen Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in, bu sözlerden birkaç gün önce İsmailağa cemaatinin lideri Hasan Kılıç’ın imam olan oğlu Abdullah Kılıç’ın da aralarında bulunduğu bir grup cemaatçiyle görüştüğü ortaya çıktı.

Cumhuriyet'ten Sefa Uyar'ın haberine göre Bakan Tekin, 31 Ekim'de İsmailağa cemaatinden isimlerin yönetiminde olduğu İhya İlim Hizmet ve Yardımlaşma Vakfı (İhya Vakfı), Bakan Tekin ile Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz’la görüştü.
Görüşme, vakfın sosyal medya hesabından “Çalışmalarımız hakkında bilgi verdik. Nazik kabulleri için bakanımıza teşekkür ederiz” sözleriyle paylaşıldı.
Öte yandan Bakan Tekin 14 Kasım'da yaptığı açıklamada "Bakanlık olarak sizi temin etmek isterim; laiklik ve bilimsel eğitim konusunda attığımız adımlarla ilgili hiçbir sıkıntı yok" demişti.
halktv.com.tr
İzmir'de hemşireden yoğun bakımdaki kanser hastasına cinsel istismar60 izlenme
Motokuryeyi öldürmüştü; Somali Cumhurbaşkanının oğlu hakkındaki yakalama kararı kalktı48 izlenme
Anıtkabir Komutanlığı ile çelenk krizi73 izlenme
Aziz İhsan Aktaş davasında tartışma çıktı: Kadir Aydar salondan çıkarıldı31 izlenme
Temmuz'da memur ve emekli maaşına ne kadar zam yapılacak? AKP'den emekli ve memur maaşlarında büyük oyun!49 izlenme
CHP'li vekil kulislerdeki iddiayı doğruladı: Muharrem İnce 'baba ocağı'na dönüyor29 izlenme
Doğal gazda 2,5 milyon aboneye devlet desteği bitiyor! Ankara'dan sızan bu kulis çok can yakacak30 izlenme
Bu yapılan kahraman Türk subayına reva mıdır!26 izlenme
Reza Zarrab’tan Zafer Çağlayan açıklaması: Rüşvet verdim!
İlhan Taşçı'dan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'e: "Bir avuç meczubu ödüllendirenler"
Sinan Ateş ve Ayhan Bora Kaplan davalarına bakıyordu: Adalet Bakanlığı’ndan ballı atama!
Bayraktar'a 'Ben dilenci değilim' diye bağırmıştı... Dilek'ten acı haber