Edirne'de, daha sonra 1725 Aralık'la birlikte istifa etmek zorunda kalacak olan dönemin Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın ziyareti sırasında kanser ilaçlarının temini için yardım isteyen ve kendisine verilen parayı, ’Dilenci değilim" diye bağırarak geri çeviren lenf kanseri hastası üniversiteli 27 yaşındaki Dilek Özçelik, hayatını kaybetti.
Tekirdağ’ın Saray ilçesinde yaşayan ve Trakya Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Dilek Özçelik, 15 Nisan 2013 günü dönemin Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın iki günlük Trakya gezisi kapsamında geldiği Edirne’de kanser ilaçlarının temini için yardım istemişti. Bakan Bayraktar’ın cebine koyduğu parayı "Ben dilenci değilim. İnsanlık konusunda bir kez daha hayal kırıklığına uğradım. Görüyorum ki çaresizliği hiç tatmamışsınız hayatınızda" diyerek parayı geri iade etmiş ve ağlayarak uzaklaşmıştı.
Dilek Özçelik’in bu sözleri Türkiye’nin o dönem bir numaralı gündemi olmuştu. Çıkan haberlerin ardından Dilek’in bulamadığı ilaçlar temin edilmiş, hastaneye yatırılarak tedavi altına alınmıştı.
Lenf kanseri hastalığı nedeniyle eğitimine devam edemeyen ve yıllardır kanserle mücadele eden Dilek Özçelik, Tekirdağ’ın Saray İlçesi’nde ailesi ile birlikte yaşadığı evinde durumu ağırlaşınca hastaneye kaldırıldı. Ancak Özçelik, yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Özçelik, Saray’ın Büyükyoncalı Mahallesi Aziziye camiinde kılının ikindi namazının ardından toprağa verildi.
Dilek'in ise çığlığı hala kulaklarımızda...
http://www.abcgazetesi.com/bayraktarabendilencidegilimdiyebagirmistidilektenacihaber75103h.htm
Kurdaki artış inşaatçıları vurdu!61 izlenme
Ali Tezel emekliyi bekleyen kötü sürprizi açıkladı30 izlenme
Bebek Otel'de yaşananları otel çalışanı tek tek anlattı: Ali Koç neden takipteydi, pokerde dönen yüklü paralar kimindi?11 izlenme
İran'dan İsrail'e yeni füze atışı39 izlenme
Muğla’da yangınlar kontrol altına alınamadı! ‘Üzülerek söylüyorum ki istikamet termik santral’50 izlenme
5 ilde Haller basılmıştı! İşte Hal baskınlarından çıkan sonuç160 izlenme
Şimşek, itibara para için esnafı silkeliyor: Maliye, pazarcı esnafının peşine düştü22 izlenme
1 Bulgar levası 15 lira oldu30 izlenme
Sedat Peker’in görüntülendiğini söylediği bürokratlar kim?
Kelle paça ustası da zamlara isyan etti: "Akşam yattık sabah geldik şuna yüzde 50 zam gelmiş. Ne bunun değeri. Kim kimin hakkını yiyorsa gözünden dizinden gelsin"
İşçi ile İşveren Temsilcileri Görüşme Yapacak
Hani İslam hoşgörü diniydi ? Fatih'te 'Neden Ramazanda sigara içiyorsun' dayağı !