Adı Sinan Ateş soruşturmasında geçen ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etmesinin ardından geçtiğimiz günlerde MHP’nin TBMM Grup Danışmanlığı görevinden alınan Olcay Kılavuz, kendisini arayan gazeteciyi tehdit etti.
Gazeteci Fatma Karaağaç, Kılavuz’un yurtdışına kaçtığına yönelik iddialara ilişkin kendisini aradığını ancak MHP’li ismin kendisini “Yalanlarınızı sürdürmeye devam edin böyle devam edin. Zamanı geldiğinde hesaplaşacağız” ifadeleri ile tehdit ettiğini duyurdu.
Karaağaç, sosyal medya platformu X’teki paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
“Az önce Olcay Kılavuz ile telefonda görüştüm. Öncelikle kendimi tanıttım. Ve "yurt dışana çıktığınız iddia ediliyor doğru mu?" diye sordum. Olcay Kılavuz ‘Siz sabah akşam yalan haber yapan bir kanalsınız sizden biraz önce (KRT'den) biri daha aradı yüzüne kapattım. Yalanlarınızı sürdürmeye devam edin böyle devam edin. Zamanı geldiğinde hesaplaşacağız’ dedi. Ben kendisini iddiayı teyit etmek için aradığımı söylesem de bildiğiniz gibi haber yapmaya devam edin dedi.”
SELMA ATEŞ’TEN TEPKİ
MHP’deki görevinden alınmasının ardından Olcay Kılavuz’un yurtdışına kaçtığı iddialarına ise öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in kardeşi Selma Ateş de sosyal medya üzerinden tepki gösterdi.
BirGün
Koronavirüsle mücadelede korkutan gelişmeler! Doktorlar hasta seçmeye başladı, İstanbul için tehlike çanları!104 izlenme
AKP’li Başkan itiraf etti: Kapaklı Belediyesi çalışanlarına maaş ödeyemiyor!50 izlenme
Hazine’nin borçlanma faizlerinde yeni rekor!48 izlenme
Veyis Ateş 'devlet bana araba tahsis etmedi' dedi, Sedat Peker cevap verdi! 'Yalan söylüyorsun'131 izlenme
Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası, Kanal İstanbul için finansman desteğini çekti!51 izlenme
İşte rakamlarla Saray'ın giderleri!34 izlenme
Kılıçdaroğlu'nun sorularına Soylu'dan hakaretli yanıt!46 izlenme
Bu neyin tazminatı? Enflasyona yenilen Merkez Bankası performans ücreti dağıttı!30 izlenme