Avrasya Araştırma Başkanı Kemal Özkiraz, MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter'in kendisini ölümle tehdit ettiğini iddia etti. Özkiraz, Yönter’in istemesi üzerine telefon numarasını verdiğini, telefon görüşmesi sırasında Yönter’in küfür ve tehditlere devam ettiğini söylemişti. MHP Elazığ il başkanı Semih Işıkver ise, sosyal medya hesabından Özkiraz'ı tehdit etti.
“BENİ ÖLDÜRMEKLE TEHDİT ETTİ”
Özkiraz bir başka paylaşımında ise, “İzzet Ulvi Yonter isimli MHP genel başkan yardımcısı 1 dk once arayıp 1.5 yaşındaki kızıma varana kadar küfür etti. Beni öldürmekle tehdit etti. Bu da oldu. MHP genel başkanı yok mu?” diyen Özkiraz, yaptığı paylaşımda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi de etiketledi.

MHP’Lİ BAŞKANDAN’DAN TEHDİT
Yaşananların ardından MHP'li isimlerin hedefi haline gelen Özkiraz'a bir tehdit de MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver'den geldi.
Twitter'dan yaptığı paylaşımla Özkiraz'ı ölümle tehdit eden Işıkver, “Karını çocuğunu kavgana karıştırma Kemal, bu haysiyetsizliktir. Ulvi Yönter'e kurban ederiz seni” ifadelerini kullandı.
Sedat Peker'in dikkat çektiği Mehmet Soylu hakkında CHP'den flaş açıklama!5004 izlenme
TRT'de tarikat reklamı! Tarikatın Diyanet tarafından desteklendiği ortaya çıktı!37 izlenme
Aşık Mahzuni Şerif’in oğlu Emrah Mahzuni, İYİ Parti’den istifa etti44 izlenme
Yandaş doyurmanın yeni adı ikmal oldu18 izlenme
Prof. Dr. Şenol, flaş koronavirüs açıklaması! "Hangi rakamı buluyorsanız, 3.5 ile çarpın"60 izlenme
Yerel seçimlerde belediyeleri muhalif partilere kaybeden AKP'den kontrolü yeniden ele almak için yeni hamle!94 izlenme
İçişleri Bakan Yardımcısı o atkıyı böyle savundu!124 izlenme
AKP’li isimden partiden istifa eden Amine Cansu Kaba’ya ahlaksız sözler!72 izlenme
Meclis’in tasarrufu 57 gün sürdü!
İngiltere'ye 20 dakikada ulaşabilecek hıza sahip! Avrupa tetikte: Putin o silahları kullanacak mı?
Çocukların darp edildiği tarikat yurdu önünde eylem: "Kötülük yuvası tarikatları dağıtacağız"
Erdoğan genç doktorlar için 'giderlerse gitsinler' demişti: Emekli doktorlar göreve çağrıldı