Mezarlıkta sapık var! İkbal'i mezarda bile rahat bırakmadılar

27 izlenme 22 Kasım 2025
Reklamlar

İstanbul Fatih’te geçtiğimiz yıl vahşice katledilen İkbal Uzuner'in mezarı başında iki şahıs çirkin hareketlerde bulunup o anları sosyal medyada paylaştı. Olayla ilgili başlatılan soruşturmada iki kişi gözaltına alındı


İstanbul'un Fatih ilçesinde 4 Ekim 2024 tarihinde Semih Çelik tarafından katledilen 19 yaşındaki İkbal Uzuner mezarında da rahat bırakılmadı. 

Önce İkbal'in vahşice öldürüldüğü tarihi surlarda tuhaf hareketler sergileyen şahıslar daha sonra genç kızın kabrine gitti. 

İkbal'in mezarına su döken şahıslar 'Boğuldu a...' notuyla paylaşım yaptı. 

Bununla da yetinmeyen şahıslar, talihsiz genç kızın mezarı başında çirkin hareketler sergilemeye devam etti. 

2'si erkek 1'i kızdan oluşan gruba sosyal medyada büyük tepki var.

Kullanıcılar, İkbal'in ölümüyle dalga geçen şahısların Instagram hesabını paylaşıp, yetkililere çağrı yaptı.

GÖZALTINA ALINDILAR

Semih Çelik isimli katil tarafından katledilen İkbal Uzuner’le alay eden, mezarına iğrençlikler yapan ve katili öven şahıslar gözaltındı.

Sözcü

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Son anket açıklandı: Erdoğan’ı üzecek araştırma! İsmail Arı, Kılıçdaroğlu'nun ziyaretini anlattı: "Hakkındaki olumsuz haberleri asla takip etmiyor!" AKP’li vekilin kardeşinin rektör yapıldığı üniversite bakın ne halde! Euro ile emekli maaşı alan gurbetçinin "Erdoğan’dan memnun musun?" sorusuna cevabı: "Memnunum. Hem de nasıl. Ne kadar pahalı yapsa da ona vereceğim"