Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin 14 Mayıs seçimlerinde adaylıktan çekildiğini açıklamasının ardından il ve ilçe örgütlerinden farklı açıklamalar gelmeye başladı.
Memleket Partisi Trabzon İl Teşkilatı ve 18 ilçe dün; Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'a desteklerini açıkladı.
Vakfıkebir, Beşikdüzü, Tonya, Şalpazarı ve Çarşı Başı ilçe başkanları, kendilerine sorulmadan alınan bu karar tepki gösterdi.
5 İLÇE BAŞKANI KILIÇDAROĞLU KARARI ALDI
5 ilçe başkanının imzasıyla kamuoyuna sunulan yazılı açıklamada, “İlçe Başkanları olarak beraber oturup fikir alışverişi yaptığımızda Trabzon İl Teşkilatı ile aynı görüşte olmadığımız kararını aldık” denildi.
Başkanlar, Memleket Partisi'nden istifa ettiklerini açıkladı. 14 Mayıs seçimlerinde Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ve CHP'yi destekleyeceklerini duyurdular.
Sözcü
Narin’i unutmadılar! Samsunspor taraftarından alkışlanacak hareket30 izlenme
Yobaz imamlar müziği hedef aldı! 'Zinayı çağrıştırır, 1.5 yaşındaki bebeği bile hareketlendirir'117 izlenme
AKP'li Cevdet Yılmaz 'Artık çok sesli bir medyamız var' deyince, sunucu dayanamayıp güldü !2214 izlenme
Meral Akşener Partisinin Grup Toplantısında Deprem Hakkında Konuştu40 izlenme
‘Akrep Nalan’ Bodrum’daki evini de Türkan Saylan’ın kurduğu ÇYDD’ye bağışlıyor269 izlenme
İspanya’da yolsuzluk başbakanın ipini çekti!131 izlenme
İGDAŞ, soruşturma konusu olan faturalarla ilgili çalışma başlattı123 izlenme
Menzil şeyhlerinden biri olan Seyyid Fettah’ın oğlu Galip el Hüseyni Avrupa gezisinde lüks aracı ve korumaları ile görüntülendi60 izlenme