Gerçek Gündem'de yer alan habere göre, TİP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık, skandal kararın ardından Çağlayan Adliyesi önünde açıklamalarda bulundu.
Ahmet Şık açıklamasında, “Çok öfkeliyim. Kime öfkeli olduğumuzu gayet iyi biliyoruz. Kaybedecek başka bir şeyiniz yok şu anda” diye konuştu.
Ahmet Şık şunları söyledi:
“Hepimizin bir yemin etmesi gerekiyor. O yemin çocuklarımızın geleceğine dair bir söz. Bugün karşı çıkmazsanız haysiyetinizden vaz geçmiş olacaksınız. İktidar zaten haysiyetsiz. Bunlar zaten suç örgütü. İtiraz etmeyen herkes bu kararın sorumlusudur. Hiçbir şeye sesini çıkarmayan kendine muhalif diyenler bunun sorumlusudur. İktidar yanlısı olmayanlar da aynaya baksın biz nasıl insanlarız ki arkadaşlarımızı bu mahkemeye teslim ettik diye kendilerine sorsun. Herkes elini taşın altına sokacak.”
İstanbul’da seçim sonuçlarında son durum! CHP ile AKP arasındaki fark kaç oldu?296 izlenme
Halkbank’tan Yönetim Kurulu’na kıyak!53 izlenme
MHP'den üstü kapalı 'Sinan Ateş' açıklaması: "Şerefi, haysiyeti ve namusu varsa..."142 izlenme
Kemal Kılıçdaroğlu'na skandal hakaretler! 'Savcılar bakalım şimdi ne yapacak?'133 izlenme
Gaziantep'te dere yatağına yapılan deprem konutları 'heyelan' riski nedeniyle boşaltıldı!23 izlenme
Gazeteci Özlem Gürses gözaltına alındı44 izlenme
Elinde tüfekle Erdoğan'dan müsaade istedi: Sonra asker dedi, polis dedi, darbe dedi, vatan dedi, millet dedi29 izlenme
Bir tuhaf arazi satışı!125 izlenme
Mesai ücretlerini yatırmayan AKP'li belediye başkanından pişkin savunma: "Şikâyeti olan istifa edebilir"
27 bin 930 Suriyeli çalışma izni aldı!
Uzmanlar ve siyasiler kurdaki düşüşü değerlendirdi "Bu örtülü faiz artışıdır"
'Millet iradesine sahip çıkıyor' mitinglerinde yeni adres Beylikdüzü